Luistervoorbeeld

Verliefd

SerieTussen de sterren deel 1
Auteur Anna Todd
Voorlezer Eva Damen
Speelduur 7u 15m 34s
€ 14,99

Beschrijving

Een nieuwe serie van de immens populaire auteur van After

Een prachtig verhaal over liefde en leugens, angst en vertrouwen

 

Karina is opgegroeid op een militaire basis en weet maar al te goed  hoe soldaten eraan toe zijn als ze terugkeren uit een oorlogsgebied. Toen haar vader werd uitgezonden en haar broer, Austin, voor de zoveelste keer in de problemen raakte met de politie, bleek zij de enige te zijn die de familie bij elkaar kon houden. Karina weet dat ze ook voor zichzelf moet zorgen, maar als Austins gedrag nog schrikbarender wordt, en haar vaders reacties steeds extremer, balanceert zelfs Karina op het randje van de afgrond. Dan komt ze Kael tegen – een gesloten man die ze dolgraag beter wil leren kennen.

De twintigjarige Kael is een knappe soldaat die twee missies in  Afghanistan heeft doorstaan. Hij is emotioneel beschadigd, hij laat zich nauwelijks uit over wat hij heeft meegemaakt. Karina raakt gewend  aan zijn stille aanwezigheid, maar vindt het steeds lastiger om haar gevoelens voor hem te verbergen. Als Kael niet blijkt te zijn wie Karina dacht, moet ze waarheid en leugens proberen te scheiden – en een belangrijk besluit nemen dat haar toekomst voor altijd zal veranderen.

 

In de pers

'Anna Todd beschrijft op een sublieme manier hoe een man denkt en leeft.' NBD Biblion

'Heerlijk boek, dat een sensatie veroorzaakte in de Verenigde Staten.'  Linda Meiden

'Anna Todd is een internationale sensatie.' Austin Monthly 

'Een wereldwijde bestseller.' USA Today

'Leest als een tv-serie.' The Guardian

Details

ImprintBoekerij
UitgeverMeulenhoff Boekerij bv
Publicatiedatum 12 januari 2021
ISBN 9789052863542
Taal Nederlands
Speelduur 7u 15m 34s
Bestandsgrootte 279 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Over de auteur
Anna Todd

Anna Todd was altijd een gretig lezer van romantische boeken én een liefhebber van boy bands, dus nu ze die twee passies in haar debuut kan combineren, komt voor haar een droom uit. Ze woont met haar man in Austin, Texas. De boeken zijn ruim 50% anders dan de editie die op Wattpad stond, en bevatten veel additioneel materiaal.

Toon aanbod