De verbannen koningin
De verbannen koningin

De verbannen koningin

Verbannen, krachteloos en nog even sterfelijk als altijd probeert Jude Duarte haar leven weer op te pakken. Maar ze is allesbehalve van plan zich gewonnen te geven.

Serie

Auteur

Holly Black

Spreker

Nathalie van Gent

Speelduur

10 uur 44 min

€ 14,99

Beschrijving

Het afsluitende deel van de alom bejubelde Elfhame-trilogie

Verbannen, krachteloos en nog even sterfelijk als altijd probeert Jude Duarte haar leven weer op te pakken. Als het verraad van Cardan haar één ding heeft geleerd, is het wel dat macht makkelijker te verwerven is dan vast te houden. Maar Jude is allesbehalve van plan zich gewonnen te geven. Als haar tweelingzus Taryn onverwacht op de stoep staat – in levensgevaar en met een afschuwelijk geheim – vormt zich het eerste idee voor een meesterlijk plan om alles te herwinnen wat Cardan haar heeft afgenomen.

Om haar zus te redden, zal Jude opnieuw moeten doordringen tot het hof van de elfen en haar gevoelens voor Cardan onder ogen zien. Maar Elfhame is niet meer zoals ze het heeft achtergelaten. Het land balanceert op het randje van oorlog en zodra Jude een stap over de grens zet, raakt ze verstrikt in een bloederig politiek conflict. Terwijl een krachtige vloek wordt ontketend en de spanningen een hoogtepunt bereiken, moet Jude voor eens en voor altijd kiezen tussen haar ambitie en haar hart.

In de pers

'De internationale fantasysensatie Elfhame verschijnt in een limited edition met veel blinkend goud.' Het Parool

'Verraad, liefde, politieke intriges en gekonkel; de Faerie-wereld van Holly Black heeft het allemaal. Een sinister en meedogenloos prachtig verhaal dat je in één keer uitleest.' Wendy Sluis, De Bilthovense Boekhandel

'Zoek je een niet al te zoetsappig boek met een badass vrouwelijk hoofdpersonage, dan is deze serie echt iets voor jou. Ik kan in ieder geval niet wachten om meer over Jude en haar avonturen te lezen!' **** Hebban.nl

Details

Imprint

Boekerij

Uitgever

Meulenhoff Boekerij B.V.

Publicatiedatum

17 mei 2022

ISBN

9789052864846

Taal

Nederlands

Speelduur

10 uur 44 min

Bestandsgrootte

891 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Over de auteur

Holly Black is de internationale bestsellerauteur van verschillende fantasyseries, waaronder de verfilmde S piderwick Chronicles, de Magisterium-serie en de bejubelde Elfhame-trilogie. Van haar boeken gingen wereldwijd meer dan twaalf miljoen exemplaren over de toonbank en ze worden in 32 talen vertaald. Black woont in New England met haar man en zoon. Dief van de nacht is haar eerste boek voor volwassenen.

Meer auteur Holly Black Bekijk alles

De gevallen koning

De gevallen koning

Holly Black

€ 14,99
De wrede prins

De wrede prins

Holly Black

€ 14,99

Meer spreker Nathalie van Gent Bekijk alles

Aanbieding Onder moeders vleugels
€ 14,99 € 7,49
Picture perfect

Picture perfect

Kelli van der Waals

€ 9,99
Aanbieding Van je familie moet je het hebben
€ 14,99 € 7,49
Die nacht verdween ze

Die nacht verdween ze

Lisa Jewell

€ 13,99