De familie Goldwasser
De familie Goldwasser

De familie Goldwasser

Jonge vrouw gaat op in haar relatie met de man van wie ze houdt. Totdat hij totaal onverwacht sterft en zij diegene verliest voor wie ze alles opgaf.

Auteur

Ariëlle Kornmehl

Spreker

Ariëlla Kornmehl

Speelduur

2 uur 25 min

€ 11,95

Beschrijving

De jongste dochter van de traditioneel joodse familie Goldwasser ontmoet haar grote liefde Paul. Ondanks zijn leeftijd en zijn niet-joodse achtergrond besluiten ze hun leven met elkaar te delen. Deze keuze wordt door vader Goldwasser niet geaccepteerd. De geliefde dochter wordt verstoten en bijna de hele familie gaat daarin mee. De jonge vrouw gaat volkomen op in haar relatie met de man van wie ze houdt. Totdat hij totaal onverwacht sterft en zij diegene verliest voor wie ze alles opgaf. Dan wordt ze met een geheel andere uitdaging geconfronteerd.

Inhoud
1. Proloog
2. Eerste deel
3. Tweede deel
4. Derde deel

Details

Imprint

Cossee, Uitgeverij

Uitgever

Cossee, Uitgeverij

Publicatiedatum

5 maart 2013

ISBN

9789059364172

Taal

Nederlands

Speelduur

2 uur 25 min

Bestandsgrootte

135 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Over de auteur

Ariëlla Kornmehl (1975) debuteerde in 2001 met de roman Huize Goldwasser. De familie Goldwasser is een speciaal voor dit luisterboek geschreven versie. Met haar tweede roman De vlindermaand (Cossee 2005) werd Ariëlla Kornmehl bij een groot publiek bekend. De roman verschijnt inmiddels in verschillende talen.

Meer spreker Ariëlla Kornmehl Bekijk alles

De fiscalist

De fiscalist

Ariëlla Kornmehl

€ 13,99