Luistervoorbeeld

Bardo redt Boris

Auteur Ben de Raaf
Spreker Martine Bunschoten-Lage
Speelduur 2u 25m
€ 10,35

Beschrijving

Bart is er altijd voor te vinden om streken uit te halen en mensen voor de gek te houden. Zijn tweelingzus Carolien krijgt het er soms benauwd van. Zij gaat liever, samen met Bart, rustig met hun hond Bardo wandelen en spelen. Maar op een dag is het met dat rustig wandelen gedaan. Ze krijgen door Bardo grote problemen, terwijl de hond er niets aan kan doen.

Als Bardo daarna een hondje uit het water redt, blijkt dat de man die de problemen veroorzaakte er zelfs niet voor terugdeinst om een hond te verdrinken. De problemen worden zo groot dat uiteindelijk Bardo in aktie moet komen en de politie er aan te pas moet komen.

Details

UitgeverMES
Publicatiedatum 28 oktober 2011
ISBN 9789059521643
Taal Nederlands
LeeftijdLeeftijd vanaf 10 tot 12 jaar
Soort audioLuisterboek
Speelduur 2u 25m
Bestandsgrootte 167 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Ben de Raaf

Ben de Raaf (1961) is geboren in Rotterdam. Ben de Raaf is getrouwd en en heeft samen met zijn vrouw 4 zoons. Ben de Raaf is sinds 1979 werkzaam bij de politie. Tot 1990 werkte Ben de Raaf in de surveillancedienst.

Van 1990 tot 1999 was Ben de Raaf wijkagent in de Rotterdamse wijk Alexanderpolder. Van 1999 tot 2002 werkte Ben de Raaf opnieuw in de surveillancedienst en sinds 2002 werkt Ben de Raaf als brigadier op de meldkamer van de Regiopolitie Rotterdam Rijnmond. Naast zijn werk geeft Ben de Raaf leiding aan kerkelijk jeugdwerk en probeer Ben de Raaf nog wat te lezen. Ben de Raaf leest voornamelijk boeken die te maken hebben met de Bijbel.

Toon aanbod