Luistervoorbeeld

Overprikkeling en Alter Major

Kiezen en koers houden - Mediteren met Tessa Gottschal
Auteur Tessa Gottschal
Spreker Tessa Gottschal
Speelduur 1u 12m 5s
€ 14,35

Beschrijving

Door dit luisterboek kun je makkelijker met veranderingen omgaan, wordt kiezen overzichtelijker en raak je minder overspoeld door informatie, tegenstrijdigheden en verschillende keuzemogelijkheden.

Hoe heerlijk keuze-vrijheid en het IT-tijdperk ook is, het heeft nadelen. Achter al die informatie en keuzes aanhollen om maar niets te missen is geen oplossing. Net zomin als jezelf afzonderen en ‘naast de maatschappij’ gaan staan.

Dit luisterboek leert je met 4 oefeningen bestand te raken tegen overprikkeling en informatie-stress. Het leert je omgaan met de huidige snelheid van leven, de vele keuze-mogelijkheden en informatie-stromen (via media, internet) die elke dag op je af komen.

De oefeningen activeren een natuurlijk filter. Het grijpt terug op een specifiek oud deel van de hersenen: de Alter Major. Juist dit deel helpt snel te kunnen selecteren. Niet vanuit een overlevings-modus maar vanuit kalmte en overzicht.

Een handleiding in pdf-formaat wordt meegeleverd. U leest daarin waardevolle adviezen.

Inhoud
1. Introductie
2. Basismeditatie
3. Alter major en wortelchakra
4. Alter major en keelchakra
5. Een wandeling

Details

UitgeverGottswaal
Publicatiedatum 16 september 2011
ISBN 9789071878077
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 1u 12m 5s
Bestandsgrootte 99 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Tessa Gottschal

Tessa Gottschal heeft een natuurgeneeskundige praktijk. Energietherapie en gesprekstechnieken zijn haar voornaamste werkgebieden. Alle psychologische meditatie cd’s zijn ingesproken door haar zelf.

Ze heeft meer dan 25 jaar ervaring in meditatie en schreef diverse boeken over emotionele gezondheid, waaronder de boeken Wil ik wat ik voel, Ik begrijp (n)iets van je, Ik voel (n)iets voor verandering, en Psychisch sterker door mediteren. Als ontspanningsboeken schreef zij Hotch de Beagle en De Puberhond. Ze is co-auteur van de boeken ‘t Went zo’n element, Migraine en hoofdpijn, De uitputting voorbij.

Toon aanbod