Luistervoorbeeld

Aura en Chakra's

Versterken en beschermen - Mediteren met Tessa Gottschal
Auteur Tessa Gottschal
Spreker Tessa Gottschal
Speelduur 38m 26s
€ 13,55

Beschrijving

Wil je in chakra’s en aura’s verdiepen? Ben je hoog-sensitief of snel hyper? Sta je teveel open voor indrukken? Met het luisterboek Neutraliteit en Aura & Chakra’s bouw je aan je natuurlijke beschermlaag. De eerste geeft een psychologische, de tweede een energetische bescherming.

NB: Voor dit luisterboek heb je het luisterboek Rust & Evenwicht als basis nodig, óf de allernieuwste versie Aura & Chakra’s, de Complete Versie.

Details

UitgeverGottswaal
Publicatiedatum 15 september 2011
ISBN 9789071878091
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 38m 26s
Bestandsgrootte 11 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Tessa Gottschal

Tessa Gottschal heeft een natuurgeneeskundige praktijk. Energietherapie en gesprekstechnieken zijn haar voornaamste werkgebieden. Alle psychologische meditatie cd’s zijn ingesproken door haar zelf.

Ze heeft meer dan 25 jaar ervaring in meditatie en schreef diverse boeken over emotionele gezondheid, waaronder de boeken Wil ik wat ik voel, Ik begrijp (n)iets van je, Ik voel (n)iets voor verandering, en Psychisch sterker door mediteren. Als ontspanningsboeken schreef zij Hotch de Beagle en De Puberhond. Ze is co-auteur van de boeken ‘t Went zo’n element, Migraine en hoofdpijn, De uitputting voorbij.

Toon aanbod