Luistervoorbeeld

Gun jezelf rust

Stap uit de drukte en creëer ontspanning - Mediteren met Tessa Gottschal
Auteur Tessa Gottschal
Spreker Tessa Gottschal
Speelduur 58m 1s
€ 14,35

Beschrijving

Wat dit luisterboek vooral beoogt, is in korte tijd weer ‘mens te worden’. Even terugschakelen uit al dat doen-doen-doen naar een normaler tempo. Elke track doet dat op zijn eigen manier.

1. Het strand en 2. Een wandeling zijn vooral geschikt als de drukte even teveel wordt. 3. Neutraal worden is bij uitstek goed als je veel contacten met anderen te wachten staat of hebt gehad. 4. Rust en veiligheid is met name prettig als je mentaal te actief bent geraakt. Of als er iets gebeurd is waardoor je stevig in de stress bent geschoten (overbezorgd, verontrust, in de war, aangeslagen, et cetera).

Je kunt de tracks overal doen, liggend, zittend, thuis, op kantoor; overal waar je een kwartiertje de tijd hebt.

Inhoud
1. Het strand
2. Een wandeling
3. Neutraal worden
4. Rust en veiligheid

Details

UitgeverGottswaal
Publicatiedatum 30 november 2016
ISBN 9789071878183
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 58m 1s
Bestandsgrootte 106 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Tessa Gottschal

Tessa Gottschal heeft een natuurgeneeskundige praktijk. Energietherapie en gesprekstechnieken zijn haar voornaamste werkgebieden. Alle psychologische meditatie cd’s zijn ingesproken door haar zelf.

Ze heeft meer dan 25 jaar ervaring in meditatie en schreef diverse boeken over emotionele gezondheid, waaronder de boeken Wil ik wat ik voel, Ik begrijp (n)iets van je, Ik voel (n)iets voor verandering, en Psychisch sterker door mediteren. Als ontspanningsboeken schreef zij Hotch de Beagle en De Puberhond. Ze is co-auteur van de boeken ‘t Went zo’n element, Migraine en hoofdpijn, De uitputting voorbij.

Toon aanbod