Aura’s & Chakra’s versterken en beschermen, de Complete Versie
Aura’s & Chakra’s versterken en beschermen, de Complete Versie

Aura’s & Chakra’s versterken en beschermen, de Complete Versie

Mediteren met Tessa Gottschal

Werken met je auralagen en je chakra's is een manier om de aanpassingssnelheid van je eigen elektro-magnetische veld te verhogen.

Auteur

Tessa Gottschal

Spreker

Tessa Gottschal

Speelduur

1 uur 2 min

€ 15,35

Beschrijving

In het lichaam communiceren veel cellen met elkaar door kleine elektro-magnetische signalen. Door toenemende draadloze IT-technieken ontstaat er soms concurrentie met die elektro-magnetische signalen. Dat hoeft geen probleem te zijn, maar het vergt wel aanpassing. Vooral van die mensen die (over)gevoelig zijn.

Werken met je auralagen en je chakra's is een manier om de aanpassingssnelheid van je eigen elektro-magnetische veld te verhogen. Daarmee ben je beter toegerust om zulke veranderingen op te vangen.

Effecten van dit luisterboek
De effecten die je van het luisterboek kunt merken zijn:
* Je waarnemingsvermogen van energetische veranderingen groeit
* Het beschermen van de chakra-ingangen geeft meer veerkracht. Die bescherming dient als een soort stootkussen, wat de impact op je energie-systeem verlaagt.
* Het versterken en voeden van de auralagen geeft meer vitaliteit
* Je energetische, en daarmee psychische, stabiliteit groeit
* Het luisterboek vormt een gezonde energetische buffer in contact met anderen.
* Stemmingen of negatieve energie van anderen krijgen minder grip op je.

Achtergrondinformatie over de gekozen meditatie-technieken
Met de tracks leer je afzonderlijke fasen die je naar eigen voorkeur kunt gebruiken ter versterking van de auralagen en chakra's. De onderdelen werken voedend en beschermend.

Met track 1 leer je mediteren (Basismeditatie). Track 2 leert de positie en basiskleur van de chakra's, inclusief het twééde eerste chakra (basischakra). Het eerste chakra heet ook wel wortelchakra. Het basischakra ligt er vlakbij, met zijn ingang aan de voorzijde, in tegenstelling tot het wortelchakra dat aan de onderzijde van het lichaam ligt (het perineum). Uitgebreide informatie over deze tracks staat in de brochure van het luisterboek Rust & Evenwicht.
* Track 3 Reinigen van de chakra's is het vervolg op track 2 wat een eenvoudige oefening is om met de chakra's te werken. Met track 3 wordt aan de hand van de huiskleur van ieder chakra én zijn helende kleuren, nog dieper de chakra's gevoed en gereinigd. De oefening vraagt een beter concentratievermogen dan bij track 2.
* Met track 4 Chakra's beschermen leer je hoe je op passende wijze de ingang van de chakra's beschermt. Zodanig dat ze nog open genoeg staan en tegelijkertijd een filterlaag hebben. Die filterlaag dient als 'schokdemper' voor onprettige of negatieve energieën.
* In track 5, Opbouwen van de auralagen, staat precies op welke wijze de auralagen opgebouwd dienen te worden. Zowel qua richting, kleur en volgorde. Door de auralagen goed gevuld te houden, voorzien ze de betreffende chakra's van voeding en dragen ze bij aan je energetische bescherming. Een gezond antwoord op alle elektro-magnetische impulsen van de huidige samenleving.

Elektro-stress, wifi, gsm-masten
We kunnen er niet langer omheen: onze leefwereld raakt omringd door apparatuur die elektro-magnetische impulsen afgeeft. Je volledig terugtrekken is amper een reële optie.
Een beter idee is het wellicht om naast technische oplossingen de eigen trillingsfrequenties te versnellen. Een goedkope manier om dit te doen is met meditaties waarin je de chakra's betrekt. Hoe beter de chakra's in balans blijven, des te meer je de 'bombardementen' van al die draadloze technieken kunt opvangen.

Meditatie en psychologische ontwikkeling
Daarnaast is het belangrijk om te zorgen dat de psychologische gebieden van het eerste, tweede en derde chakra stabiel zijn. Het is met name bij deze drie dat tot uitdrukking komt hoe gezond je eigenwaarde is. Deels komt dat tot uiting in je leefwijze. Veel meer nog door de persoonlijke afweermechanismen.

Ongezonde & gezonde afweer
Ieder mens hanteert afweermechanismen, dat houdt hem gezond. Er zijn echter gezonde en ongezonde afweermechanismen. De ongezonde vergen veel kracht, zowel lichamelijk, emotioneel als mentaal. Het blijkt dat bij chronische ziekten/klachten juist deze een grote rol spelen. Ze saboteren iedere poging tot herstel en een gelukkiger leven.

Enkele voorbeelden van ongezonde afweermechanismen zijn:
* doen alsof er niets aan de hand is
* overdrijven (perfectionisme, jezelf sterker voordoen, workaholic, etc.)
* zwart-wit denken
* in het wilde weg wat doen (impulsiviteit, eetstoornissen, dwangmatigheid, etc.)

Details

Imprint

Gottswaal

Uitgever

Gottswaal VOF

Publicatiedatum

16 maart 2017

ISBN

9789071878213

Taal

Nederlands

Speelduur

1 uur 2 min

Bestandsgrootte

115 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Over de auteur

Tessa Gottschal heeft een natuurgeneeskundige praktijk. Energietherapie en gesprekstechnieken zijn haar voornaamste werkgebieden. Alle psychologische meditatie cd’s zijn ingesproken door haar zelf.

Ze heeft meer dan 25 jaar ervaring in meditatie en schreef diverse boeken over emotionele gezondheid, waaronder de boeken Wil ik wat ik voel, Ik begrijp (n)iets van je, Ik voel (n)iets voor verandering, en Psychisch sterker door mediteren. Als ontspanningsboeken schreef zij Hotch de Beagle en De Puberhond. Ze is co-auteur van de boeken ‘t Went zo’n element, Migraine en hoofdpijn, De uitputting voorbij.

Meer auteur Tessa Gottschal Bekijk alles

Engels Hara Chakra

Hara Chakra

Tessa Gottschal

€ 15,35
Engels Neutrality

Neutrality

Tessa Gottschal

€ 15,35
Hotch de Beagle

Hotch de Beagle

Tessa Gottschal

€ 6,99
Engels Mindfulness

Mindfulness

Tessa Gottschal

€ 14,35

Meer spreker Tessa Gottschal Bekijk alles

Engels Hara Chakra

Hara Chakra

Tessa Gottschal

€ 15,35
Engels Neutrality

Neutrality

Tessa Gottschal

€ 15,35
Hotch de Beagle

Hotch de Beagle

Tessa Gottschal

€ 6,99
Engels Mindfulness

Mindfulness

Tessa Gottschal

€ 14,35