Nederland stopt! Met roken
Nederland stopt! Met roken

Nederland stopt! Met roken

Wie echt wil, kan stoppen met roken, zo luidt het motto van dit luisterboek. Auteurs en longartsen Wanda de Kanter en Pauline Dekker maken duidelijk wat het oplevert om te stoppen, maar ook wat het kost om door te gaan.

Auteurs

Wanda de Kanter, Pauline Dekker

Sprekers

Pauline Dekker, Wanda de Kanter

Speelduur

1 uur 12 min

€ 15,95

Beschrijving

Iedereen kan stoppen met roken! In dit luisterboek vertellen Pauline Dekker en Wanda de Kanter hoe. Dit boek maakt duidelijk wat het oplevert om te stoppen, maar ook wat het kost om door te gaan.

Nederland stopt! Met roken is eyeopener. In de auto of op de hometrainer krijgt de luisteraar een consult van beide longartsen, zodat hij optimaal voorbereid begint aan de stoppoging.

De auteurs, twee longartsen, bekend van de tv-serie Onder Specialisten, werken als longarts in het Rode Kruisziekenhuis in Beverwijk. Zelf hebben zij vroeger gerookt. Ze weten als geen ander hoe het is om te stoppen, en hielpen al duizenden patiënten van het roken af via hun grote rookstoppoli. En via hun boek, waarvan er al 30.000 zijn verkocht. Dit luisterboek helpt ter aanvulling op het boek maar staat ook op zichzelf. Ze stellen dat er niet één methode is die bij iedereen werkt, maar dat ieder zijn of haar eigen methode moet kiezen.

Details

Imprint

Thoeris

Uitgever

Thoeris, Uitgeverij

Publicatiedatum

14 februari 2012

ISBN

9789072219763

Taal

Nederlands

Speelduur

1 uur 12 min

Bestandsgrootte

41 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Over de auteur

Wanda de Kanter (1959) is longarts in het Rode Kruisziekenhuis in Beverwijk, dat voor longziekten in de Nederlandse top 5 staat. Ze trad onder andere op in de tv-serie Onder Specialisten.

Wanda is samen met collega Pauline Dekker per 2009 benoemd tot duo-voorzitter van de Werkgroep Tabaksverslaving van de NVALT (Vereniging van Longartsen) en winnaars van de ENQ award: door Stivoro beoordeeld als beste behandelaars van Tabaksverslaving van Nederland.Pauline Dekker (1961) is longarts in het Rode Kruisziekenhuis in Beverwijk, dat voor longziekten in de Nederlandse top 5 staat. Ze trad onder andere op in de tv-serie Onder Specialisten.

Pauline is samen met collega Wanda de Kanter per 2009 benoemd tot duo-voorzitter van de Werkgroep Tabaksverslaving van de NVALT (Vereniging van Longartsen) en winnaars van de ENQ award: door Stivoro beoordeeld als beste behandelaars van Tabaksverslaving van Nederland.

Meer auteur Wanda de Kanter Bekijk alles

De rooklobby

De rooklobby

Wanda de Kanter

€ 10,00

Meer spreker Wanda de Kanter Bekijk alles

De rooklobby

De rooklobby

Wanda de Kanter

€ 10,00