Hoor wat ik voor je kan betekenen
Hoor wat ik voor je kan betekenen

Hoor wat ik voor je kan betekenen

een analyse vanuit cliëntperspectief van de communicatie in zorg en welzijn, met tips en trucs hoe de cliënt direct begrijpt wat je als professional te bieden hebt

Luisterboek voor de zorgprofessional dat vanuit clientperspectief een analyse geeft op communicatie in zorg en welzijn. Dit verpakt de auteur Maarten Muis in een persoonlijk verhaal. Met elf tips voor betere communicatie.

Auteur

Maarten Muis

Spreker

Maarten Muis

Speelduur

0 uur 36 min

€ 14,95

Beschrijving

Dit unieke luisterboek voor de zorgprofessional geeft vanuit clientperspectief een analyse op communicatie in zorg en welzijn. Dit verpakt Maarten Muis in een persoonlijk verhaal. Het wordt als luisterboek uitgegeven zodat het de zorg- en welzijnsprofessional kan inspireren. Het luisterboek eindigt met elf tips voor betere communicatie. Succesvol behandelen en effectief hulpverlenen begint met hoe de professional duidelijk maakt wat hij of zij voor de ander kan betekenen.

Maarten Muis kent het werkveld goed uit eigen ervaring en heeft er daarnaast brede kennis van door projecten van peer-support en de inzet van ervaringsdeskundigen.

"De zorg- en welzijnsprofessionals die mij na de psychose hielpen herstellen, verdienen het door mijn verhaal geïnspireerd te worden. Zodat zij hun communicatie beter kunnen afstemmen op hulp- en zorgvraag van de individuele cliënt. Nieuwe gevallen van ‘verward gedrag’ worden dan nog sneller en beter geholpen dan ik."

Details

Imprint

Tobi Vroegh

Uitgever

De Regenboog Groep

Publicatiedatum

9 maart 2018

ISBN

9789078761655

Taal

Nederlands

Speelduur

0 uur 36 min

Bestandsgrootte

50 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Over de auteur

Maarten Muis (1972) is afgestudeerd cultureel antropoloog en sinds 2004 actief in de belangenbehartiging binnen de geestelijke gezondheidszorg. Hierbij heeft hij brede ervaring opgedaan in het organiseren van cliënten en samen met hen te werken aan empowerment en campagnes tegen maatschappelijk stigma.

Sinds 2002 is Maarten actief in de wereld van ervaringsdeskundigen. Zijn expertise ligt op het vlak van herstel, empowerment en veerkracht. Voor het stimuleren hiervan gebruikt hij zijn vaardigheden als producent van voorlichtingsmateriaal, trainingen en slimme methodes van PR. Zijn missie is de wereld van zorg en welzijn te onderbouwen met ervaringskennis, vandaar dat zijn bedrijf Adstructie heet. Hij wil zich inzetten om het werken in deze sector doelmatiger te maken. Maar ook met minder stress en met meer plezier. Hij wil professionals leren altijd een thuiswedstrijd te spelen. En dat kan door te herkennen welke thuiswedstrijd de klant speelt. Zodat ze allebei altijd winnen.

Na jaren verantwoordelijk te zijn geweest voor onder meer publicaties en mediacampagnes bij vereniging Anoiksis werkt hij sinds 2011 als zelfstandige in projecten op het gebied van media, wetenschappelijk onderzoek en belangenbehartiging. Maarten Muis kent het werkveld goed uit eigen ervaring en heeft er daarnaast brede kennis van door projecten van peer-support en de inzet van ervaringsdeskundigen.