Wild vlees

Wild vlees

Een rijke erfgename die parenclubs bezoekt. Een financiële top dog die opeens de wildernis intrekt. Een academisch burgertrutje met één obsessie: die ene rijke man. Een vrouwenboek dat mannen moeiteloos meesleept.

Auteur

Celia Ledoux

Spreker

Celia Ledoux

Speelduur

8 uur 14 min

€ 18,35

Beschrijving

Een rijke erfgename die parenclubs bezoekt. Een financiële top dog die van de ene op de andere dag de wildernis intrekt. Een academisch burgertrutje met één obsessie: die ene rijke man. Drie stevige karakters in een vrouwenboek dat mannen moeiteloos meesleept.

Dat is Wild Vlees, de debuutroman van Celia Ledoux. In een heftige, donkere stijl zet de auteur stevige vraagtekens bij een samenleving die dendert op pillen, bedrog, seks. Wat blijft van waarde over als alleen geld telt?
'Je moet niet gewetenloos zijn. Maar het helpt wel.'

Details

Imprint

HKM Literatuur

Uitgever

Rubinstein Publishing BV

Publicatiedatum

23 december 2016

ISBN

9789079390328

Taal

Nederlands

Speelduur

8 uur 14 min

Bestandsgrootte

453 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Over de auteur

Celia Ledoux schrijft fictie, non-fictie, columns, opinies, podiummateriaal voor onder meer VRT, De Morgen, Humo en Deus ex Machina. Bij Vrijdag publiceerde ze Mama (2011) en Slaap je al door (2012) en haar debuutroman Wild vlees (2015). Tevens als e-boek verkrijgbaar. Wild vlees staat op de Longlist Hebben Debuutprijs 2016.