Luistervoorbeeld

Dit wordt jouw jaar!

12 krachtige lessen in persoonlijke verandering
Auteur Ben Tiggelaar
Spreker Ben Tiggelaar
Speelduur 2u 36m 1s
€ 14,95

Beschrijving

Tienduizenden mensen denken op dit moment na over hun werk en leven. We stellen onszelf vragen als: moet ik misschien iets anders gaan doen? Moet ik mijn werk en leven anders aanpakken? En hoe dan? Herken je dit? Dan is 'Dit wordt jouw jaar!' iets voor jou. In dit boek helpt Ben Tiggelaar je om de gedachten rond werk en leven eens goed op een rijtje te zetten. Hij helpt je om je eigen koers te bepalen én om concrete actie te ondernemen. Dit wordt jouw jaar! is gebaseerd op nuchtere gedragswetenschap. Met humor en relativering vertaald naar praktische adviezen waar je meteen mee aan de slag kunt. – Maak van de komende twaalf maanden jouw jaar! – Stel persoonlijke doelen die je langdurig motiveren. – Leer slimme technieken voor de stap van dromen naar doen. Van de eerste editie werden al meer dan 100.000 exemplaren verkocht! Nu is er een volledig nieuwe, actuele editie.

Details

UitgeverTyler Roland Press
Publicatiedatum 22 september 2020
ISBN 9789079445981
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 2u 36m 1s
Bestandsgrootte 143 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Ben Tiggelaar

Dr. Ben Tiggelaar (1969) is onafhankelijk schrijver, spreker en gedragswetenschapper. Hij studeert al ruim 30 jaar op de onderwerpen leiderschap en verandering. Zijn streven: individuen en organisaties helpen hun dromen om te zetten in actie. Op een positieve én effectieve manier.

Vanaf 2000 veroverde Ben met acht verschillende boeken de nummer één-positie in de Nederlandse management top 100. Bens bekendste boek heet Dromen, durven, doen en gaat over effectief zelfmanagement. Van dit boek werden in Nederland meer dan 450.000 exemplaren verkocht. Dromen, durven, doen is vertaald in het Engels, Duits en Arabisch.

Daarnaast schrijft Ben een wekelijkse column over werk en management voor NRC Handelsblad.

Ben is een van de meest gevraagde Nederlandse sprekers. In binnen- en buitenland. Hij verzorgt jaarlijks een groot aantal incompany lezingen en seminars. Zijn jaarlijkse seminar MBA in één dag, waaraan meer dan 18.000 managers deelnamen, is het meest bezochte seminar ooit in Nederland. Inmiddels met licentienemers over de hele wereld.

Ook is Ben visiting professor op het gebied van leiderschap en verandering aan IE Business School in Madrid, een van de topinstituten van Europa. Hij gaf regelmatig gastcolleges op diverse universiteiten in binnen- en buitenland.

Naast zijn werk is Ben actief als ambassadeur voor de hulporganisatie Compassion.

Ben is getrouwd met Ingrid. Samen hebben ze vier dochters: Maria, Isabelle, Emma en Bernice.

Toon aanbod