Luistervoorbeeld

Het zesde zintuig

Antwoorden uit het universum
Auteur Hans Peter Roel
Spreker Marc-Peter van der Van der Maas
Speelduur 7u 26m 50s
€ 19,95

Beschrijving

Iedereen heeft het, maar niet iedereen weet het, en er zijn maar weinig mensen die het gebruiken; ons zesde zintuig. Mick Arends, een jonge onderzoeksjournalist, verliest bij een terroristische aanslag zijn grote liefde. Wat bracht hem in Parijs, op de verkeerde plek en het verkeerde moment? Maar vooral: had hij zijn geliefde voor dit noodlot kunnen behoeden? Ga met Mick mee op reis en volg hem bij zijn onderzoek op de Princeton University en ontdek je voornaamste talent: het zesde zintuig. Dat zintuig hebben we allemaal. Soms is het een nog onontdekte-, maar voor iedereen een waardevolle schat. Over de auteur Hans Peter Roel Hans Peter Roel weet uit ervaring wat het zesde zintuig is. Hij krijgt zijn boeken door in de vorm van een automatisch schrift. Door je zesde zintuig te gebruiken, maak je een sprong in het bewustzijn. Hans Peter Roel is onder andere de auteur van De Vierde Dimensie, Tijdgeest en Ki.

Details

UitgeverN.E.X.T. Company Publishers B.V.
Publicatiedatum 23 september 2021
ISBN 9789079677894
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 7u 26m 50s
Bestandsgrootte 613 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Hans Peter Roel

Hans Peter Roel (1964) is een Nederlandse schrijver uit Baarn. Na zijn studie aan de HTS en Universiteit Nyenrode werkte hij bij een financiële multinational.

Na een reis naar India en Nepal begon hij op zijn drieëndertigste met schrijven. Hij probeert daarbij de oosterse wijsheid in onze westerse wereld te integreren. De verbinding van de harde zakenwereld en de geestelijke wereld is dan ook vaak een thema in zijn boeken. In zijn werken zitten vaak elementen uit zijn eigen leven. Zo maakt de hoofdpersoon Peter uit Ki in een boeddhistisch klooster, hoog in de Himalaya, als eerste westerling kennis met de universele kracht Ki. De ijskelder uit Dio & de IJskelder is een verwijzing naar de IJskelder van kasteel Groeneveld in zijn woonplaats Baarn. Hans Peter Roel schrijft boeken over management en spiritualiteit maar ook kinderboeken.

Toon aanbod