Luistervoorbeeld

De Vierde Dimensie

Toeval bestaat niet
Auteur Hans Peter Roel
Spreker Marc-Peter van der Maas
Speelduur 9u 0m 12s
€ 17,50

Beschrijving

De Vierde Dimensie is een verhaal over de onzichtbare wereld om ons heen, die bepalend is voor succes. Het is een boek dat inzicht geeft in de wetmatigheden die in de vierde dimensie gelden en dat ingaat op de magie van het leven. Wens, werkelijkheid en toeval lopen in dit verhaal dwars door elkaar, net als in het leven zelf. Toevalligheden spelen een belangrijke rol in ons leven. In dit boek leer je het toeval te herkennen en dat vervolgens gericht te sturen. Ga mee op reis met Nick Larson, een succesvolle beursmakelaar, die door de crisis in de schuldsanering belandt. Na deze ingrijpende gebeurtenis gaat hij op zoek naar de waarheid en komt zo de vierde dimensie op het spoor. Hans Peter Roel (1964) heeft als missie om mensen te leren hoe ze bewuster en krachtiger in het leven kunnen staan.

Details

ImprintNext Company Publishers
UitgeverNEXT Company BV
Publicatiedatum 27 december 2018
ISBN 9789079677603
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 9u 0m 12s
Bestandsgrootte 742 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Goed verhaal, met af en toe iets te veel theorie
Goed en leuk verhaal over ergens in geloven en het daardoor ook kunnen bereiken. Af en toe iets langdradig doordat de schrijver je van de theorie probeert te overtuigen. Gelukkig door het verhalend vertellen niet te storend.
Over de auteur
Photo Hans Peter Roel

Hans Peter Roel (1964) is een Nederlandse schrijver uit Baarn. Na zijn studie aan de HTS en Universiteit Nyenrode werkte hij bij een financiële multinational.

Na een reis naar India en Nepal begon hij op zijn drieëndertigste met schrijven. Hij probeert daarbij de oosterse wijsheid in onze westerse wereld te integreren. De verbinding van de harde zakenwereld en de geestelijke wereld is dan ook vaak een thema in zijn boeken. In zijn werken zitten vaak elementen uit zijn eigen leven. Zo maakt de hoofdpersoon Peter uit Ki in een boeddhistisch klooster, hoog in de Himalaya, als eerste westerling kennis met de universele kracht Ki. De ijskelder uit Dio & de IJskelder is een verwijzing naar de IJskelder van kasteel Groeneveld in zijn woonplaats Baarn. Hans Peter Roel schrijft boeken over management en spiritualiteit maar ook kinderboeken.

Toon aanbod