Ontmoet je Beschermengel
Ontmoet je Beschermengel

Ontmoet je Beschermengel

tijdens deze visualisatie bezoek je via de magische kristal de tuin van je Hoger Zelf waar je een van jouw beschermengelen ontmoet

Je kan je beschermengel om inzichten en hulp vragen voor de zaken die nu in jouw leven spelen.

Auteur

Annelies Hoornik

Spreker

Annelies Hoornik

Speelduur

0 uur 20 min

€ 4,99

Beschrijving

Tijdens deze visualisatie bezoek je via een magische kristal de tuin van je Hoger Zelf waar je een van jouw beschermengelen ontmoet. Je kan je beschermengel om inzichten en hulp vragen voor de zaken die nu in jouw leven spelen.

Details

Imprint

Angelo

Uitgever

Angelo Spiritueel groeien

Publicatiedatum

16 augustus 2011

ISBN

9789079995165

Taal

Nederlands

Speelduur

0 uur 20 min

Bestandsgrootte

28 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Over de auteur

Annelies Hoornik is een door Doreen Virtue, PhD gecertificeerd ANGEL THERAPY PRACTITIONER® en ANGEL THERAPY MEDIUM®, Usui/Tibetaans Reiki Master en de eerste Integrated Energy Therapy® Master Instructor Trainer in Nederland.

Terwijl Annelies nog een IT specialist was kreeg ze in 2000 visioenen waarin de aartsengel Michael haar vertelde haar carriere te verlaten en met engelen te gaan werken.
Annelies wijdt zich nu aan het helpen van anderen bij hun spirituele groei, het vinden van hun zielendoel en het helen van trauma's uit dit en vorige levens door middel van workshops en door het maken CD's, downloads en boeken.
"Mijn dagelijkse leven is door de engelen bijzonder verrijkt en heeft mijn leven werkelijk op elk niveau veranderd en verbeterd. De engelen vragen me regelmatig om uit mijn veilige haven te stappen en nieuwe dingen te ondernemen en ik heb ervaren dat het altijd leuke verandering brengt waar je als persoon van groeit."