Luistervoorbeeld

Wereld heling met je Engelen

Auteur Annelies Hoornik
Voorlezer Annelies Hoornik
Speelduur 13m 28s
€ 4,99

Beschrijving

Je ontmoet in het magische bos je Engelen en samen reis je het universum in waar je met jouw Engelen heling en liefde naar de wereld stuurt.

Details

UitgeverAngelo
Publicatiedatum 12 augustus 2014
ISBN 9789079995172
Taal Nederlands
Speelduur 13m 28s
Bestandsgrootte 18 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Over de auteur
Photo Annelies Hoornik
Annelies Hoornik

Annelies Hoornik is een door Doreen Virtue, PhD gecertificeerd ANGEL THERAPY PRACTITIONER® en ANGEL THERAPY MEDIUM®, Usui/Tibetaans Reiki Master en de eerste Integrated Energy Therapy® Master Instructor Trainer in Nederland.

Terwijl Annelies nog een IT specialist was kreeg ze in 2000 visioenen waarin de aartsengel Michael haar vertelde haar carriere te verlaten en met engelen te gaan werken.
Annelies wijdt zich nu aan het helpen van anderen bij hun spirituele groei, het vinden van hun zielendoel en het helen van trauma's uit dit en vorige levens door middel van workshops en door het maken CD's, downloads en boeken.
"Mijn dagelijkse leven is door de engelen bijzonder verrijkt en heeft mijn leven werkelijk op elk niveau veranderd en verbeterd. De engelen vragen me regelmatig om uit mijn veilige haven te stappen en nieuwe dingen te ondernemen en ik heb ervaren dat het altijd leuke verandering brengt waar je als persoon van groeit."

Toon aanbod