Aartsengel Rafael en zijn Helende Engelen
Aartsengel Rafael en zijn Helende Engelen

Aartsengel Rafael en zijn Helende Engelen

Heel samen met de Aartsengel en zijn Helende Engelen alle aspecten van je menselijk bestaan te helen. Fysiek, Emotioneel, Mentaal en Karmisch. Voor elke klacht is er wel een manier op dit luisterboek om te helen.

Auteur

Annelies Hoornik

Spreker

Annelies Hoornik

Speelduur

0 uur 53 min

€ 14,99

Beschrijving

Rafael en zijn Helende Engelen is het cadeau dat tijdens Dutch Angel Day 2010 uitgereikt werd ter ondersteuning van de dag. Om het voor iedereen toegankelijk te maken is er een een track met uitleg toegevoegd voor iedereen die het luisterboek naderhand koopt.

Na de uitleg zijn er diverse tracks met energiewerk die je samen met de Engelen doet om alle aspecten van je menselijk bestaan te helen. Of het nu om emoties, karma, lichamelijke klachten of zich steeds herhalende situaties gaat.

Het is essentieel om deze opname te beluisteren in een rustige omgeving zonder storende geluiden. Het gebruik van een hoofdtelefoon kan, maar is niet nodig. Ga in een ontspannen houding liggen of zitten. Leg of zet je benen naast elkaar, niet over elkaar of gekruist. De armen ontspannen en de handen los van elkaar op schoot of langs je lichaam.

NB: Luister deze opname niet in de auto of op plaatsen waar alertheid gewenst is.

Inhoud
1. Introductie
2. Ontspanning en heling
3. Emotionele Heling
4. Mentale Heling
5. Karmische Heling

Details

Imprint

Uitgeverij Angelo

Uitgever

Angelo Spiritueel groeien

Publicatiedatum

6 oktober 2011

ISBN

9789079995189

Taal

Nederlands

Speelduur

0 uur 53 min

Bestandsgrootte

53 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Over de auteur

Annelies Hoornik is een door Doreen Virtue, PhD gecertificeerd ANGEL THERAPY PRACTITIONER® en ANGEL THERAPY MEDIUM®, Usui/Tibetaans Reiki Master en de eerste Integrated Energy Therapy® Master Instructor Trainer in Nederland.

Terwijl Annelies nog een IT specialist was kreeg ze in 2000 visioenen waarin de aartsengel Michael haar vertelde haar carriere te verlaten en met engelen te gaan werken.
Annelies wijdt zich nu aan het helpen van anderen bij hun spirituele groei, het vinden van hun zielendoel en het helen van trauma's uit dit en vorige levens door middel van workshops en door het maken CD's, downloads en boeken.
"Mijn dagelijkse leven is door de engelen bijzonder verrijkt en heeft mijn leven werkelijk op elk niveau veranderd en verbeterd. De engelen vragen me regelmatig om uit mijn veilige haven te stappen en nieuwe dingen te ondernemen en ik heb ervaren dat het altijd leuke verandering brengt waar je als persoon van groeit."