Luistervoorbeeld

Engelen in Atlantis 2

Nederlands ingesproken door Annelies Hoornik
Auteur Doreen Virtue
Voorlezer Annelies Hoornik
Speelduur 17m 33s
€ 14,99

Beschrijving

Terwijl Doreen onderzoek voor haar boek De kracht van Engelen deed, begon ze haar studenten tijdens de workshops door een visualisatie te leiden waarin ze zich verplaatsten naar de Atlantische Healing tempel. De resultaten waren zo krachtig dat het publiek Doreen telkens weer vroeg wanneer ze deze zou opnemen.

Het resultaat is deze uitgave Engelen in Atlantis 2, waar een diep reinigende visualisatie op staat die er op gericht is emotionele pijn los te laten en een helende regressie naar Atlantis waar je 'Atlantis Therapie' zal ervaren. Hiermee worden je twijfels en angsten over je goddelijke levensmissie opgeruimd.

Het is essentieel om deze opname te beluisteren in een rustige omgeving zonder storende geluiden. Het gebruik van een hoofdtelefoon kan, maar is niet nodig. Ga in een ontspannen houding liggen of zitten. Leg of zet je benen naast elkaar, niet over elkaar of gekruist. De armen ontspannen en de handen los van elkaar op schoot of langs je lichaam.

NB: Luister deze opname niet in de auto of op plaatsen waar alertheid gewenst is.

Details

ImprintHay House
UitgeverAngelo
Publicatiedatum 19 september 2011
ISBN 9789079995226
Taal Nederlands
Speelduur 17m 33s
Bestandsgrootte 17 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Over de auteur
Photo Doreen Virtue
Doreen Virtue

Doreen Virtue (1958) staat bekend als 's werelds bekendste engelenexpert, maar is daarnaast ook spiritueel psycholoog en therapeut. Wereldwijd werden er al meer dan een miljoen exemplaren van haar boeken verkocht. Boeken die van haar hand verschenen zijn onder andere: Kristaltherapie, Gesprekken met engelen, Berichten van je engelen, Healing met engelen, De Kristalkinderen en Engelen op aarde.

Toon aanbod