Luistervoorbeeld

Engelen Therapie Meditaties

Nederlands ingesproken door Annelies Hoornik
Auteur Doreen Virtue
Voorlezer Annelies Hoornik
Speelduur 57m 30s
€ 14,99

Beschrijving

Met deze kalmerende opname kun je de wonderbaarlijke kracht van de engelen activeren. Je hoeft je er alleen maar voor open te zetten. Doreen leidt je door een krachtige healing met deze Engelen Therapie sessie. Je zal met de Aartsengelen samenwerken om oude blokkades en gifstoffen los te laten, angstkoorden snijden, zaken uit eerdere levens helen en vertrouwen, moed en duidelijkheid krijgen over je levensdoel en relaties.

Het is essentieel om deze opname te beluisteren in een rustige omgeving zonder storende geluiden. Het gebruik van een hoofdtelefoon kan, maar is niet nodig. Ga in een ontspannen houding liggen of zitten. Leg of zet je benen naast elkaar, niet over elkaar of gekruist. De armen ontspannen en de handen los van elkaar op schoot of langs je lichaam.

NB: Luister deze opname niet in de auto of op plaatsen waar alertheid gewenst is.

Details

ImprintAngelo Spiritueel groeien
UitgeverAngelo
Publicatiedatum 19 september 2011
ISBN 9789079995233
Taal Nederlands
Speelduur 57m 30s
Bestandsgrootte 59 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Over de auteur
Photo Doreen Virtue
Doreen Virtue

Doreen Virtue (1958) staat bekend als 's werelds bekendste engelenexpert, maar is daarnaast ook spiritueel psycholoog en therapeut. Wereldwijd werden er al meer dan een miljoen exemplaren van haar boeken verkocht. Boeken die van haar hand verschenen zijn onder andere: Kristaltherapie, Gesprekken met engelen, Berichten van je engelen, Healing met engelen, De Kristalkinderen en Engelen op aarde.

Toon aanbod