Healing met engelen
Healing met engelen

Healing met engelen

geef je zorgen aan de engelen

Doreen begint met de verschillende manieren waarop de engelen je kunnen helpen. Daarna leidt ze je door een krachtige visualisatie die de aartsengelen en je eigen beschermengelen in je leven uitnodigen.

Auteur

Doreen Virtue

Spreker

Annelies Hoornik

Speelduur

1 uur 1 min

€ 14,99

Beschrijving

De engelen zijn krachtige healers maar ze kunnen je alleen helpen wanneer jij ze het vraagt. Met dit opbeurende luisterboek helpt Doreen Virtue je te ontdekken hoe je de hulp van de engelen kunt ontvangen.

Ze legt uit hoe de engelen je kunnen helpen bij zaken gerelateerd aan gezondheid, financiën, carrière, relaties en zelfs je fysieke veiligheid. Daarna leidt ze je door een krachtige visualisatie die de aartsengelen en je eigen beschermengelen in je leven uitnodigen.

Je zal het fantastisch vinden hoe de engelen je helpen je verfrist, energiek en herboren te voelen.

Het is essentieel om deze opname te beluisteren in een rustige omgeving zonder storende geluiden. Het gebruik van een hoofdtelefoon kan, maar is niet nodig. Ga in een ontspannen houding liggen of zitten. Leg of zet je benen naast elkaar, niet over elkaar of gekruist. De armen ontspannen en de handen los van elkaar op schoot of langs je lichaam.

NB: Luister deze opname niet in de auto of op plaatsen waar alertheid gewenst is.

Details

Imprint

Angelo Spiritueel groeien

Uitgever

Angelo Spiritueel groeien

Publicatiedatum

16 augustus 2011

ISBN

9789079995240

Taal

Nederlands

Speelduur

1 uur 1 min

Bestandsgrootte

56 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Over de auteur

Doreen Virtue (1958) staat bekend als 's werelds bekendste engelenexpert, maar is daarnaast ook spiritueel psycholoog en therapeut. Wereldwijd werden er al meer dan een miljoen exemplaren van haar boeken verkocht. Boeken die van haar hand verschenen zijn onder andere: Kristaltherapie, Gesprekken met engelen, Berichten van je engelen, Healing met engelen, De Kristalkinderen en Engelen op aarde.