Luistervoorbeeld

Karma loslaten

Pijnlijke patronen uit het verleden oplossen
Auteur Doreen Virtue
Voorlezer Annelies Hoornik
Speelduur 31m 16s
€ 14,99

Beschrijving

Doreen legt uit hoe karmische zaken je in dit leven nog kunnen hinderen. In eerdere levens gedane geloften van armoede, kuisheid en lijden kunnen je in dit leven behoorlijk remmen. Meestal komen ze terug op diezelfde vlakken van je leven.

Ook kan je karmische problemen herkennen in dit leven als fobiën en angsten die je niet uit kan leggen en fascinaties met onderwerpen als oorlogen, het wilde westen, vuur, of naalden in de vorm van tatoeages, terwijl je er zelf nooit een zal nemen.

Door middel van een visualisatie kun je pijnlijke patronen loslaten die te maken hebben met vorige levens. Zet voor je dit luisterboek start voor jezelf de intentie om een probleem tot de oorsprong toe te helen tijdens de sessie die op het luisterboek volgt en zet dan het luisterboek aan en ga er mee aan het werk.

Karma Loslaten behoort tot meest praktische luisterboeken van Doreen Virtue. Veel mensen hebben geen idee hoe groot de invloed uit het verleden is op je leven nu.
Het is essentieel om deze opname te beluisteren in een rustige omgeving zonder storende geluiden. Het gebruik van een hoofdtelefoon kan, maar is niet nodig. Ga in een ontspannen houding liggen of zitten. Leg of zet je benen naast elkaar, niet over elkaar of gekruist. De armen ontspannen en de handen los van elkaar op schoot of langs je lichaam.

NB: Luister deze opname niet in de auto of op plaatsen waar alertheid gewenst is.

Details

ImprintAngelo Spiritueel groeien
UitgeverAngelo
Publicatiedatum 6 oktober 2011
ISBN 9789079995257
Taal Nederlands
Speelduur 31m 16s
Bestandsgrootte 33 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Over de auteur
Photo Doreen Virtue
Doreen Virtue

Doreen Virtue (1958) staat bekend als 's werelds bekendste engelenexpert, maar is daarnaast ook spiritueel psycholoog en therapeut. Wereldwijd werden er al meer dan een miljoen exemplaren van haar boeken verkocht. Boeken die van haar hand verschenen zijn onder andere: Kristaltherapie, Gesprekken met engelen, Berichten van je engelen, Healing met engelen, De Kristalkinderen en Engelen op aarde.

Toon aanbod