Luistervoorbeeld

Manifesteren met Engelen

Nederlands ingesproken door Annelies Hoornik
Auteur Doreen Virtue
Voorlezer Annelies Hoornik
Speelduur 39m 9s
€ 14,99

Beschrijving

Deze opname met informatie en een krachtige visualisatie leidt je door een progressie (dit lijkt op regressie, maar je ziet de toekomst in plaats van het verleden).

Doreen Virtue legt uit hoe je levensdoel gevuld is in jouw hoogste realiteit en laat zien hoe de engelen je helpen bij het manifesteren van je missie.

Verder leidt Doreen je door de stappen van een betekenisvolle manifestatie en bespreekt de vier gebruikelijke valkuilen die manifestaties kunnen blokkeren en hoe deze te vermijden.

Het is essentieel om deze opname te beluisteren in een rustige omgeving zonder storende geluiden. Het gebruik van een hoofdtelefoon kan, maar is niet nodig. Ga in een ontspannen houding liggen of zitten. Leg of zet je benen naast elkaar, niet over elkaar of gekruist. De armen ontspannen en de handen los van elkaar op schoot of langs je lichaam.

NB: Luister deze opname niet in de auto of op plaatsen waar alertheid gewenst is.

Details

ImprintAngelo Spiritueel groeien
UitgeverAngelo
Publicatiedatum 19 september 2011
ISBN 9789079995264
Taal Nederlands
Speelduur 39m 9s
Bestandsgrootte 40 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Over de auteur
Photo Doreen Virtue
Doreen Virtue

Doreen Virtue (1958) staat bekend als 's werelds bekendste engelenexpert, maar is daarnaast ook spiritueel psycholoog en therapeut. Wereldwijd werden er al meer dan een miljoen exemplaren van haar boeken verkocht. Boeken die van haar hand verschenen zijn onder andere: Kristaltherapie, Gesprekken met engelen, Berichten van je engelen, Healing met engelen, De Kristalkinderen en Engelen op aarde.

Toon aanbod