De zielenreis
De zielenreis

De zielenreis

Ontmoet je engelenteam en activeer jouw zielendoelen

De essentie van de ziel. Uitleg over de ziel en haar doelen, zielengroepen en hoe men samen maar ook individueel een reis maakt. Activeer jouw Zielendoelen en ontvang in de hemelse tuin een diepgaande healing.

Auteur

Annelies Hoornik

Spreker

Annelies Hoornik

Speelduur

0 uur 52 min

€ 14,99

Beschrijving

De Zielenreis gaat diep in op het Zielendoel van de luisteraar. De drie tracks hebben de volgende inhoud:

1 - De essentie van de ziel
Hierin wordt uitleg gegeven over de Ziel en haar doelen, zielengroepen en hoe men samen maar ook individueel een reis maakt.
2 - Ontmoet jou team van Engelen die je helpen op je Zielenreis
Deze visualisatie laat je jouw specifieke Zielenteam ontmoeten, je leert elke engel afzonderlijk kennen en zijn of haar specialiteit wordt duidelijker. Zo kun je samen makkelijker aan je Zielendoel werken.
3 - Activeer jouw huidige Zielendoelen en alle situaties die daarbij horen
Tijdens deze visualisatie bezoek je de hemelse tuin, ontmoet je jouw team van engelen en ontvang je een diepgaande healing voor alle zaken die je zouden kunnen belemmeren om je Zielendoel volledig te leven. Daarna bezoek je de Akasha en krijg je diepe inzichten in je doelen, waarna je weer in je dagelijkse leven daar op kan reageren. De derde track is gemaakt met in gedachten het nut om deze te herhalen wanneer je een stuk Zielendoel geleefd hebt en toe bent aan nieuwe heling of inzichten zodat je verder kan op je Zielenpad.

Het is essentieel om deze opname te beluisteren in een rustige omgeving zonder storende geluiden. Het gebruik van een hoofdtelefoon kan, maar is niet nodig. Ga in een ontspannen houding liggen of zitten. Leg of zet je benen naast elkaar, niet over elkaar of gekruist. De armen ontspannen en de handen los van elkaar op schoot of langs je lichaam.

NB: Luister deze opname niet in de auto of op plaatsen waar alertheid gewenst is.

Details

Imprint

Uitgeverij Angelo

Uitgever

Angelo Spiritueel groeien

Publicatiedatum

19 september 2011

ISBN

9789079995271

Taal

Nederlands

Speelduur

0 uur 52 min

Bestandsgrootte

49 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Over de auteur

Annelies Hoornik is een door Doreen Virtue, PhD gecertificeerd ANGEL THERAPY PRACTITIONER® en ANGEL THERAPY MEDIUM®, Usui/Tibetaans Reiki Master en de eerste Integrated Energy Therapy® Master Instructor Trainer in Nederland.

Terwijl Annelies nog een IT specialist was kreeg ze in 2000 visioenen waarin de aartsengel Michael haar vertelde haar carriere te verlaten en met engelen te gaan werken.
Annelies wijdt zich nu aan het helpen van anderen bij hun spirituele groei, het vinden van hun zielendoel en het helen van trauma's uit dit en vorige levens door middel van workshops en door het maken CD's, downloads en boeken.
"Mijn dagelijkse leven is door de engelen bijzonder verrijkt en heeft mijn leven werkelijk op elk niveau veranderd en verbeterd. De engelen vragen me regelmatig om uit mijn veilige haven te stappen en nieuwe dingen te ondernemen en ik heb ervaren dat het altijd leuke verandering brengt waar je als persoon van groeit."