Luistervoorbeeld

Je Beschermengel en je Ziel

Werk samen met de engelen aan de vier delen van je ziel
Auteur Annelies Hoornik
Voorlezer Annelies Hoornik
Speelduur 49m 10s
€ 14,99

Beschrijving

Dit luisterboek biedt naast een introductie met uitleg over de Ziel en haar werking een viertal oefeningen om aan je Zielepad te werken. Om de luisteraar beter af te laten stemmen op de is het luisterboek geproduceerd op 432 Hertz als grondtoon.

Het is essentieel om deze opname te beluisteren in een rustige omgeving zonder storende geluiden. Het gebruik van een hoofdtelefoon kan, maar is niet nodig. Ga in een ontspannen houding liggen of zitten. Leg of zet je benen naast elkaar, niet over elkaar of gekruist. De armen ontspannen en de handen los van elkaar op schoot of langs je lichaam.

NB: Luister deze opname niet in de auto of op plaatsen waar alertheid gewenst is.

Inhoud
1. Introductie
2. Je Ego ziel bevrienden en helen
3. Werk samen met je Hoger Zelf en ontdek wat nu jouw Zieledoel is
4. Haal belangrijke informatie bij je Verzamelende Ziel, jouw persoonlijke Akasha
5. Activeer je Individuele Goddelijke Ziel

Details

ImprintUitgeverij Angelo
UitgeverAngelo
Publicatiedatum 6 oktober 2011
ISBN 9789079995288
Taal Nederlands
Speelduur 49m 10s
Bestandsgrootte 51 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Over de auteur
Photo Annelies Hoornik
Annelies Hoornik

Annelies Hoornik is een door Doreen Virtue, PhD gecertificeerd ANGEL THERAPY PRACTITIONER® en ANGEL THERAPY MEDIUM®, Usui/Tibetaans Reiki Master en de eerste Integrated Energy Therapy® Master Instructor Trainer in Nederland.

Terwijl Annelies nog een IT specialist was kreeg ze in 2000 visioenen waarin de aartsengel Michael haar vertelde haar carriere te verlaten en met engelen te gaan werken.
Annelies wijdt zich nu aan het helpen van anderen bij hun spirituele groei, het vinden van hun zielendoel en het helen van trauma's uit dit en vorige levens door middel van workshops en door het maken CD's, downloads en boeken.
"Mijn dagelijkse leven is door de engelen bijzonder verrijkt en heeft mijn leven werkelijk op elk niveau veranderd en verbeterd. De engelen vragen me regelmatig om uit mijn veilige haven te stappen en nieuwe dingen te ondernemen en ik heb ervaren dat het altijd leuke verandering brengt waar je als persoon van groeit."

Toon aanbod