Luistervoorbeeld

Met de Engelen naar een vorig leven

Heel verslavingen en fobieën met de Engelen
Auteur Doreen Virtue
Voorlezer Annelies Hoornik
Speelduur 53m 24s
€ 14,99

Beschrijving

Of je nu wel of niet in vorige levens gelooft, het ondergaan van een vorig leven regressie heeft heel duidelijke therapeutische voordelen.

Op dit luisterboek legt Doreen Virtue uit hoe haar klanten van fobieën, verslavingen en stemmingsstoornissen geheeld zijn door zich hun vorige levens te herinneren. Ze praat ook over hoe onze vorige levens ons belangrijke informatie geven over het goddelijke levensdoel van ons huidige leven. Doreen herinnert ons eraan dat we met de hulp van onze beschermengelen belangrijke informatie over onze vorige levens kunnen krijgen op een veilige en zachte manier. Doreen en jouw engelen helpen je ook om te ontspannen zodat je onderbewustzijn oude geheimen aan het licht kaan laten komen.

Vergezeld door je engelen en de prachtige muziek van Stevan Halpern reis je terug in de tijd en herstel je jouw gaven uit vorige levens.

Details

ImprintHay House
UitgeverAngelo
Publicatiedatum 12 augustus 2014
ISBN 9789079995547
Taal Nederlands
Speelduur 53m 24s
Bestandsgrootte 98 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Over de auteur
Photo Doreen Virtue
Doreen Virtue

Doreen Virtue (1958) staat bekend als 's werelds bekendste engelenexpert, maar is daarnaast ook spiritueel psycholoog en therapeut. Wereldwijd werden er al meer dan een miljoen exemplaren van haar boeken verkocht. Boeken die van haar hand verschenen zijn onder andere: Kristaltherapie, Gesprekken met engelen, Berichten van je engelen, Healing met engelen, De Kristalkinderen en Engelen op aarde.

Toon aanbod