di manidriaga, de Drakenmeester EC
di manidriaga, de Drakenmeester EC

di manidriaga, de Drakenmeester EC

Een jonge elektrotechnicus raakt verwikkeld in een magisch avontuur, waarin hij moet strijden tegen een reusachtig gevaar dat als een Zwaard van Damocles boven de aarde hangt. Leeftijd: 13+

Auteur

Nick Brok

Spreker

Christel Vogels

Speelduur

5 uur 19 min

€ 9,95

Beschrijving

Tijdens zijn vakantie in Egypte doet de jonge Eindhovense elektrotechnicus Peter een bijzondere ontdekking. Op dat moment weet hij nog niet dat hij zijn hele leven door een klein drakenras in de gaten wordt gehouden.

Hij trekt ook de aandacht van twee vrouwen die op een verre planeet wonen. Zij denken dat hij degene is die hen zou kunnen redden. Daarom besluiten zij hem mentale beelden te sturen om hem duidelijk te maken dat ze zijn hulp nodig hebben. Dat dit grote gevolgen voor zijn leven zou hebben kon hij op dat moment nog niet weten.

Enkele jaren later krijgt hij steeds meer te maken met absurde dromen die steeds angstaanjagender worden. Op een gegeven moment wordt dit hem teveel. Hij besluit, door middel van zijn speciale gave en de door hem opgedane buitenaardse kennis, naar de vreemde wereld te gaan.

Daar leert hij een van de twee vrouwen goed kennen en raakt hij betrokken bij een magisch avontuur. Een strijd tegen een reusachtig gevaar, dat als het Zwaard van Damocles boven de Aarde en Majindar hangt!

Voorgelezen door Christel Vogels.
De opname is live en op locatie gemaakt.

Van dezelfde auteur is ook het luisterboek Narataija de priesteres: De Zeven Relieken van Gaia verschenen.

Details

Imprint

Avboek

Uitgever

ClusterEffect - LuisterEffect

Publicatiedatum

1 november 2011

ISBN

9789080702844

Taal

Nederlands

Speelduur

5 uur 19 min

Bestandsgrootte

585 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Over de auteur

Nick Brok (1962) werd geboren in Eindhoven. Sinds 2001 schrijft hij eigenwijze verhalen voor de jeugd vanaf 12 jaar. Zijn genre is bijzonder: het is een mengvorm van science fiction en fantasy.

Naast schrijven componeert Nick ook muziek. Meestal gaat het om muziek die bij een bepaald verhaal hoort. De teksten erbij zijn in een fantasietaal geschreven, waarmee de auteur de mystieke sfeer wil benadrukken.

Meer auteur Nick Brok Bekijk alles

Het avontuur van Amara en Jeroen de uitverkorene
€ 14,95
Narataija de priesteres
€ 12,10