Wildevrouw
Wildevrouw

Wildevrouw

Wildevrouw geeft alleen gehoor aan de onbeschreven universele regels die zonder uitzondering voor iedereen gelden. Haar motto is: al wat onmogelijk lijkt moet mogelijk worden gemaakt. Een avontuurlijke en intieme wereldreis.

Auteur

Katja de Man

Spreker

Katja de Man

Speelduur

8 uur 12 min

€ 15,95

Beschrijving

Haar hart bepaalt.

Wildevrouw geeft alleen gehoor aan de onbeschreven universele regels die zonder uitzondering voor iedereen gelden. Haar motto is: al wat onmogelijk lijkt moet mogelijk worden gemaakt.

Ze neemt je een decennium lang mee op een avontuurlijke en intieme wereldreis. Vanaf het Brabantse platteland leidt ze je langs The Big Apple, door de stad van de Liefde, oorlogsgebied, Lala-Land en via de Maan rechtstreeks naar het diepste stukje van haar ziel.

Onbevreesd, humoristisch, poëtisch en met een ontwapende eerlijkheid vertelt ze je over haar avonturen en de ontmoetingen met frappante figuren op bijzondere plekken. Wat te denken van haar onderonsje met Mohammed de Moslimman en haar knalroze vibrator, haar ervaring als undercover sektelid, de dag dat ze verdwaalde in Jack Nicolsons huis, of het crashen van de belangrijkste Oscar-afterparty in Hollywood?

Ze is wild.
Wild van het licht dat in haar schijnt.

Details

Uitgever

Katja de Man

Publicatiedatum

17 april 2015

ISBN

9789082272413

Taal

Nederlands

Speelduur

8 uur 12 min

Bestandsgrootte

676 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags