Concurrentie

Concurrentie

Een ontploffing in het gemeentehuis schrikt het rustige Boortmeerbeek op klaarlichte dag op. Als de dader bekend blijkt in de politiedatabank, lijkt de zaak in amper een dag beklonken. Of toch niet?

Serie

Auteur

Tom Bergs

Spreker

Maxime Vandommele

Speelduur

8 uur 21 min

€ 14,95

Beschrijving

Een explosie in het gemeentehuis schrikt het rustige Boortmeerbeek op klaarlichte dag op. De hele bovenverdieping ligt in puin en de nieuwe burgemeester is om het leven gekomen. Rechercheurs Johan Pieters en Sophie D'Hondt starten meteen hun onderzoek en worden daarbij geholpen door vingerafdrukken die op het explosief worden teruggevonden. Als die dan ook nog eens bekend zijn bij de politie, lijkt de zaak in minder dan een dag beklonken. Helaas blijkt de eigenaar van die afdrukken een voormalig militair te zijn die jaren geleden omkwam tijdens een missie in Afghanistan. Hoe komen zijn vingerafdrukken dan op de bom terecht? Ook prive staat Johan voor een lastige periode. Samen met Luna krijgt hij immers Kobe toegewezen, een pasgeboren kind dat in de Antwerpse Vondelingenschuif werd achtergelaten. En dan is er nog oude bekende Walter De Cock, die de Leuvense gevangenis als vrij man mocht verlaten. Zint hij nog steeds op wraak na het verlies van zijn dochter?

Details

Imprint

Pumbo.nl B.V.

Uitgever

Pumbo.nl B.V.

Publicatiedatum

15 februari 2024

ISBN

9789083178875

Taal

Nederlands

Speelduur

8 uur 21 min

Bestandsgrootte

704 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Over de auteur

Tom Bergs (1987) is in het dagelijkse leven werkzaam als administratief bediende bij de politie. De reeks rond speurders Johan Pieters en Sophie D’Hondt speelt zich steeds af in zijn eigen thuisbasis Haacht en omgeving (Keerbergen, Boortmeerbeek, Hever, Schiplaken, Wespelaar, Tildonk en Wakkerzeel). Uiteraard blijven de verhalen fictief, maar werden ze wel steeds vakkundig nagelezen door internen binnen de politie.

Meer auteur Tom Bergs Bekijk alles

Vlaams Wraakzucht

Wraakzucht

Tom Bergs

€ 14,95
Vlaams Dubbelleven

Dubbelleven

Tom Bergs

€ 14,95

Meer spreker Maxime Vandommele Bekijk alles

Vlaams Wraakzucht

Wraakzucht

Tom Bergs

€ 14,95
Vlaams Dubbelleven

Dubbelleven

Tom Bergs

€ 14,95