Luistervoorbeeld

Betoverend

Auteur Nanda Roep
Spreker Hank van Bosstraten
Speelduur 1u 51m 38s
€ 9,99

Beschrijving

Voor hem staat... een wezen, een figuur. Haar zwarte haren zijn dik als touwen. Zo stug en dik als touwen waar ze met gym in moeten klimmen. Vliegjes zwermen om haar hoofd. Torren kruipen door haar haren en zwarte spinnetjes maken er een web. Tom staart met opengesperde ogen. Hij wil iets zeggen, maar het lukt hem niet. Ziet hij het goed? Hij weet niet of hij zijn ogen moet geloven. Dit kan niet waar zijn... Als Tom zijn nieuwe buurvrouw gaat verwelkomen, komt hij met een bloedneus thuis. De buurvrouw heeft hem geslagen. Vreemd, want ze deed alsof ze woedend was, maar ze keek alsof ze vriendelijk was... Meester Martijn weet het antwoord: Toms buurvrouw is niet zomaar een vrouw, ze is een heks! Een paar dagen later komt er nog een verhuiswagen de straat in gereden. De man die uit de verhuiswagen stapt, ziet er heel onheilspellend uit. Hij is mager, graatmager, en heeft een zwart vilten hoed op zijn hoofd. Een tovenaar, weet meester Martijn. Kunnen Tom, zijn plagerige zus Sofie en haar vervelende vriendin Zoë zich verweren tegen de toverkrachten van hun nieuwe buurtbewoners?

Details

ImprintNanda, Uitgeverij
UitgeverVrije Uitgevers, De
Publicatiedatum 3 maart 2022
ISBN 9789083196589
Taal Nederlands
LeeftijdLeeftijd vanaf 10 tot 12 jaar
Soort audioLuisterboek
Speelduur 1u 51m 38s
Bestandsgrootte 255 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Nanda Roep

Nanda Roep (1971) is kinderboekenschrijfster en presentatrice. In 1996 verscheen haar eerste kinderboek. Sindsdien schreef ze zo'n 50 boeken voor kinderen in de leeftijd van 2 tot 15 jaar. In 2008 verscheen haar eerste roman voor volwassenen. Haar schrijfstijl kan het beste worden omschreven als herkenbaar en vlot, met mooie inzichten en diepgang.

Roep is tegenwoordig ook uitgeefster en producente. In het verleden was ze ook werkzaam als literair journalist voor Trouw en hoofdredacteur van Tijdschrift Schrijven.

Toon aanbod