Hoogspanning
Hoogspanning

Hoogspanning

Is het mogelijk om binnen te dringen in een kerncentrale? De Nederlandse veiligheidsdiensten schakelen een red team in om de beveiliging te testen.

Serie

Tom Brandt deel 2,5

Auteur

Frank van Zwol

Spreker

Daan Murf AI

Speelduur

0 uur 46 min

€ 1,99

Beschrijving

Hoogspanning is een kort verhaal uit de Tom Brandt-serie van Frank van Zwol. Een avontuurlijke thriller van eigen bodem, voor alle fans van Lee Child en Clive Cussler. Oud-marinier en National Geographic-fotograaf Tom Brandt wordt door de Militaire Inlichtingen- en Veiligheidsdienst MIVD ingehuurd om de veiligheid te testen van de kerncentrale in het Zeeuwse Borssele. Weliswaar een klus dicht bij huis, maar daarmee niet bepaald minder riskant. En Tom zou Tom niet zijn als hij niet met zijn goede vriend, hacker en tech-expert Huub Cabot, een inventief plan zou weten te verzinnen. Of hij vervolgens slaagt is echter nog de vraag... de kerncentrale staat niet voor niets prominent op de lijst van vitale infrastructuur. Hoogspanning is gebaseerd op een kort nieuwsbericht over een storing in de kerncentrale Borssele. Was het inderdaad een storing of was er meer aan de hand? Auteur Frank van Zwol heeft - bij uitzondering - niet geprobeerd de infiltratie zelf uit te voeren.

Details

Imprint

Uitgeverij Wild

Uitgever

Vrije Uitgevers, De

Publicatiedatum

1 april 2023

ISBN

9789083297989

Taal

Nederlands

Speelduur

0 uur 46 min

Bestandsgrootte

56 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Over de auteur

Frank van Zwol (1963) is de Indiana Jones onder de Nederlandse thrillerauteurs. Voor zijn debuut Het Thule-incident, dat genomineerd werd voor de Schaduwprijs, skiede hij 600 kilometer over Groenland. Zijn doorleefde en op feiten gebaseerde thrillers zitten vol actie en avontuur en vaak voegen het landschap en de ruige elementen van het hoge noorden een extra personage toe. De ijzersterke Tom Brandt reeks werd meerdere keren met 4* beoordeeld in de Vrij Nederland Thrillergids.

Meer auteur Frank van Zwol Bekijk alles

Speciale opdracht

Speciale opdracht

Frank van Zwol

€ 14,99