Luistervoorbeeld

Heel jezelf - heel de wereld

Ho'oponopono - Het Hawaïaanse pad naar geluk, vrede en harmonie
Auteur Ulrich Emil Duprée
Voorlezer Dick de Ruiter
Speelduur 59m 54s
€ 13,50

Beschrijving

‘Ik nodig je uit om je open te stellen voor een nieuwe manier van denken.’

Dit luisterboek bevat 3 affirmaties die gebaseerd zijn op de Hawaïaanse vorm van healing genaamd ho’oponopono.

Ho’oponopono is een eenvoudige traditionele vorm van healing waarmee de eigen persoonlijke problemen, evenals onderlinge conflicten kunnen worden opgelost. Het lijkt een zeer voor de hand liggende, simpele techniek, maar Ulrich Emil Duprée weet hierin een bijzondere diepgang te bereiken: ‘Als wij lijden dan voegen we toe aan al het leed in de wereld, en als het ons lukt om innerlijke vrede te ervaren dan vermeerderen we daarmee ook de totale wereldvrede – op een heel eenvoudige manier.’

Ho’oponopono is een eeuwenoud ritueel uit Hawaï, met een krachtige werking op het onderbewuste. Je vergeeft jezelf en anderen onvoorwaardelijk, waardoor je dichter bij je ware zelf komt.

Ho’o betekent ‘doen’, ‘veroorzaken’; pono betekent ‘goed’, ‘harmonisch’; de herhaling hiervan geeft een versterkend effect, waarmee wordt bedoeld ‘alles weer in evenwicht brengen’. Het is een eenvoudig en effectief ritueel dat door iedereen kan worden uitgevoerd. Ho’oponopono kan ook gebruikt worden als hulpmiddel bij conflictoplossing door familieopstellingen.

Details

ImprintUitgeverij Panta Rhei
UitgeverPanta Rhei
Publicatiedatum 14 juli 2018
ISBN 9789088401794
Taal Nederlands
Speelduur 59m 54s
Bestandsgrootte 82 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Over de auteur
Photo Ulrich Emil Duprée
Ulrich Emil Duprée

Ulrich E. Duprée (1962) is een Duitse spiritueel leraar en geeft vele lezingen en trainingen. Hij studeerde yoga, filosofie en metafysica. Hij woont onder andere in een hindoe klooster waar hij oude hindoegeschriften bestudeert.

Toon aanbod