Luistervoorbeeld

Tikken

en zeven andere bloedstollende verhalen van Jack Lance
Auteur Jack Lance
Spreker Ron Roumen
Speelduur 2u 26m 32s
€ 11,95

Beschrijving

In Tikken ontmoeten we Charles, een zondagskind. Alles wat hij aanraakt, verandert in goud. Zijn beste maat Rick daarentegen wordt achtervolgd door ongeluk en tegenslag. Langzaam maar zeker ontdekt Rick het geheim van Charles’ fortuin, met verstrekkende gevolgen. Opeens hoort hij het tikken van een duistere kracht...

In Eten met schoonmoeder heeft een restaurant een macabere menukaart. Het College van Burgemeester en Wethouders in Raadsvergadering is niet wie ze lijken te zijn. In De Vroege Begrafenisondernemer wordt een uitgerangeerde heavy-metalmuzikant achtervolgd door de mascotte van zijn oude band. In Het gezonde leven wordt een klein dorp met ijzeren vuist geregeerd door een maniakale huisarts, die een regime van gezond leven dicteert. Weggedood gaat over een autonavigatiesysteem met een eigen, lugubere wil. In De vreemde gast van Archibald McPherson ontvangt een kluizenaar zonderling bezoek. En in Begraven blijkt het einde slechts een nieuw begin te zijn.

Het luisterboek wordt voorgelezen door Ron Roumen, één van de beide hoofdrolspelers in de filmversie van Tikken.

Inhoud
1. Tikken
2. Eten met schoonmoeder
3. Raadsvergadering
4. De vroege begrafenisondernemer
5. Het gezonde leven
6. Weggedood
7. De Vreemde Gast van Archibald McPherson
8. Begraven

Details

ImprintSuspense Publishing
UitgeverLance
Publicatiedatum 24 juli 2013
ISBN 9789088530197
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 2u 26m 32s
Bestandsgrootte 305 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Jack Lance

Jack Lance (pseudoniem van Ron Puyn, 1967) heeft verschillende mysterieuze thrillers en korte spannende (horror)verhalen geschreven. Meer dan 100.000 exemplaren van zijn boeken zijn verkocht in Nederland en Vlaanderen alleen.

Zijn boeken verschijnen in momenteel dertien talen: in het Nederlands, Duits, Frans, Tsjechisch, Spaans, Pools, Servisch, Bulgaars, Hebreeuws, Indonesisch, Roemeens, Engels en Russisch. Dit betekent dat Jacks werk in een groot deel van Europa, Zuid-Amerika, Noord-Amerika, het Midden-Oosten en in Azië te lezen is.

Jacks novelle Nachtogen, het titelverhaal in de gelijknamige verhalenbundel, is verfilmd in Hollywood, Verenigde Staten. De lange speelfilm van ongeveer 90 minuten, getiteld Night Eyes, zal eind 2013 of begin 2014 in Amerika in première gaan, later wereldwijd. Eerder al werd een ander kortverhaal van Jack verfilmd, Tikken. Hiervan werd ook een theatervoorstelling gemaakt.

Jack maakt geen geheim van zijn voorliefde voor het werk van Stephen King en Dean Koontz. Sommige recensenten noemen hem de Nederlandse Stephen King.

Jack begon zijn carrière als journalist. Hij schreef voor enkele landelijke bladen, vooral over paranormale verschijnselen en wonderlijke fenomenen. Hij bundelde zijn gepubliceerde artikelen, onder zijn eigen naam Ron Puyn, in Wonderlijk maar waar.

Toon aanbod