Stop.
Stop.

Stop.

Stopstrategie voor organisaties (audioboek)

In Stop. krijg je van stopstrateeg Marije van den Berg de vijf heldere stappen waarmee je goed stoppen in organisaties voor elkaar krijgt.

Auteur

Marije van den Berg

Spreker

Marije van den Berg

Speelduur

4 uur 34 min

€ 4,95

Beschrijving

'Dode paarden moet je feestelijk begraven' Gewoonte-vergaderingen, benauwende bureaucratie, manisch monitoren of reorganisaties zonder einde. Vage projecten die maar voortduren. Geen organisatie lijkt eraan te ontkomen: dingen die niets opleveren en wel veel energie en geld kosten. Het werkt niet goed en we raken er uitgeput en cynisch van. En toch gaan we ermee door. We sleuren aan het dode paard, tegen beter weten in. Zou het niet heerlijk zijn als we in onze organisaties goed zijn in stoppen? Dat het ook eens mínder wordt, en niet altijd maar meer. Stopstrategie in 5 stappen In Stop. krijg je van stopstrateeg Marije van den Berg de vijf heldere stappen waarmee je goed stoppen wel voor elkaar krijgt - 12 (!) mechanismen waardoor stoppen zo moeilijk is - veel praktijkvoorbeelden van goed én slecht stoppen - het handige R.I.P.-model - het grote verschil tussen afschaffen en afleren - en: waarom je moet letten op olifantjes 'Je bent wel gek als je na het lezen van dit boek niet met heel veel gaat stoppen.' - Leike van Oss & Jaap van 't Hek

Details

Imprint

Goed stoppen

Uitgever

Goed stoppen

Publicatiedatum

9 september 2020

ISBN

9789090335414

Taal

Nederlands

Speelduur

4 uur 34 min

Bestandsgrootte

377 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Over de auteur

Marije van den Berg is stopstrateeg. Ze heeft als onderzoeker en adviseur in talloze organisaties rondgelopen en zag daar veel overbodige ellende. Ze leidt je in in het ambacht van stoppen. Marije is een kampioen in het leuk, eenvoudig en aantrekkelijk maken van stoppen en schudt hard aan je overtuiging dat stoppen per definitie verliezen is.

Meer auteur Marije van den Berg Bekijk alles

De beleidsbubbel

De beleidsbubbel

Marije van den Berg

€ 12,50

Meer spreker Marije van den Berg Bekijk alles

De beleidsbubbel

De beleidsbubbel

Marije van den Berg

€ 12,50