Luistervoorbeeld

De roadtrip van je leven

Auteur Lily Frank, Lizzie van den Ham
Spreker Donna Vrijhof, Kevin Hassing
Speelduur 8u 12m 31s
€ 9,95

Beschrijving

Een roadtrip is wel het laatste waar je op zit te wachten als je bang bent voor autorijden... of je reisgenoot niet kunt uitstaan.

Eline de Vries is na een auto-ongeluk de weg niet meer op geweest, en dat terwijl ze een reisblog heeft en dol is op vakantie. Ze kijkt er erg naar uit naar Sicilië te vliegen om haar beste vriendin Beatrice te bezoeken, maar dan doet Bé haar plots het compleet idiote voorstel om ‘gezellig’ samen met haar broer te reizen. In haar auto, zodat ze die weer kan gebruiken. Een roadtrip met Marcus, die ze niet kan uitstaan? In een auto uit het jaar nul? Eline zou wel gek zijn. Maar Bé heeft het talent iedereen te enthousiasmeren voor haar wilde plannen en voor Eline het weet is ze onderweg naar Italië. Samen met Marcus, die nu wat ouder en hopelijk ook wijzer is dan toen...

Sinds Marcus Govaerdts bij zijn ouders in hun boekhandelsketen is gaan werken, verzuipt hij in het kantoorwerk. Als zijn zus hem uitnodigt om naar Sicilië te komen, lijkt dat het moment om eindelijk los te komen van zijn drukke baan. Helaas zadelt zijn moeder hem onderweg nog even op met een ‘belangrijke cursus’. Voor Marcus is de roadtrip een mooie gelegenheid om de beste vriendin van Bé te laten zien dat hij heus wel wat meer in zijn mars heeft dan zij denkt. Als tiener had hij een oogje op haar, maar dat liep uit op gekwetste gevoelens. Kan hij haar hart alsnog winnen tijdens deze roadtrip?
Een heerlijk vakantieverhaal vol humor, romantiek en avontuur.

Details

UitgeverLind & Co
Publicatiedatum 4 augustus 2020
ISBN 9789178614127
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 8u 12m 31s
Bestandsgrootte 676 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur

Lily Frank (pseudoniem) schrijft romantische verhalen met een “happy end”. Hartjes, giechels en een beetje erotiek.

Toon aanbod