Luistervoorbeeld

Bekentenissen van een meestersmokkelaar

De bende van 700 miljoen
Auteur Paul Meyer, Wim van den Eynde
Spreker Frank Rigter
Speelduur 9u 58m 4s
€ 9,95

Beschrijving

Paulus Meyer was het kopstuk van 'de bende van 700 miljoen', een legendarische groep drugssmokkelaars die de onderwereld van de Lage Landen een tiental jaar regeerde, tot ze in 2007 werd opgerold.
De bijnaam komt van het geschatte bedrag dat de bende heeft buitgemaakt. Meyer heeft er een jarenlange gevangenisstraf op zitten. Acht maanden zat hij vast in Bangkok Hilton, een van de gevaarlijkste gevangenissen ter wereld. Nu is hij weer vrij en blikt zonder taboes terug op zijn criminele carrière.

In Bekentenissen van een meestersmokkelaar neemt Meyer ons mee naar de fascinerende wereld van de internationale illegale handel, met de Georgische georganiseerde misdaad op het Antwerpse Falconplein, Oost-Europese drugsbaronnen, de Britse maffia in Marbella en Marokkaans-Nederlandse drugskartels, én naar het paradijseiland Koh Samui in de Golf van Thailand, waar hij nog steeds een luxeresort bezit dat hij uit de handen van het gerecht heeft weten te houden.

'Ik ben groot geworden zonder ooit geweld gebruikt te hebben', zegt Meyer. Zijn briljante geest, zijn onmiskenbare charmes en zijn ondernemingszin zijn zijn troeven. Zijn levensverhaal leest als een schelmenroman.

Details

UitgeverLind & Co
Publicatiedatum 8 oktober 2019
ISBN 9789178619184
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 9u 58m 4s
Bestandsgrootte 821 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.