Luistervoorbeeld

Kapitein Coke II

De Surinaamse connectie
Auteur Raymond K.
Spreker Roel Fooij
Speelduur 5u 26m 55s
€ 9,95

Beschrijving

''Lekker is dat, moet ik opeens met hun leugens meegaan? Ze kunnen wel van alles wijsmaken maar als ik mee ga liegen ga ik ook mee de afgrond in als het fout gaat. Wat is nog waar en wat is niet waar?''

Raymond K. schreef zijn eerste spannende en waargebeurde boek 'Kapitein Coke' in een Zuid-Amerikaanse gevangenis, waar hij na zijn laatste aanhouding in 2015 onder gevaarlijke omstandigheden verblijft.

In 'De Surinaamse Connectie', deel II van 'Kapitein Coke' schrijft Raymond over zijn avontuurlijke zeiltocht op het 11 meter lange jacht De Esmeralda van Tenerife tot een laadpunt voor de Surinaamse kust. Met enorm slecht weer, motorpech en op voedselrantsoen wordt aan boord gevreesd voor verlies van de lading en voor schipbreuk. Niet alleen op de Atlantische Oceaan loert het gevaar. In Suriname en in Nederland schijnt men eigen, vooral andere plannen voor de lading te hebben. Een bizarre zoektocht met een ATR 72 op zee volgt. Na de vele versleutelde telefoonberichten over en weer, blijkt dat de connecties liegen en bedriegen. Na alweer een bezoek van Surinaamse 'kledingkasten' wordt midden in het tropische Trinidad een radicaal besluit genomen. 

Details

UitgeverLind & Co
Publicatiedatum 8 januari 2020
ISBN 9789178619283
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 5u 26m 55s
Bestandsgrootte 449 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.