Luistervoorbeeld

Rechercheur De Klerck en het duivelse spel

SerieDe Klerck deel 2
Auteur P. Dieudonné
Spreker Bart Oomen
Speelduur 5u 5m 24s
€ 9,95

Beschrijving

Rechercheur De Klerck en het duivelse spel is het tweede deel in een serie over De Klerck en de Rotterdamse recherche.

In zijn woning in Hillegersberg is notaris Van Bokhoven vermoord. Tot zijn grote verbazing ontdekt De Klerck dat het moordwapen een zilverkleurige ballpoint is. Naast de dode vindt hij een pulproman met op de cover een doodsbange vrouw die met een kruisboog wordt bedreigd. Op de boog ligt geen pijl, maar een zilverkleurige ballpoint. Het boek is opengeslagen op een pagina waarin het draait om overspel. Is het een verwijzing naar de achtergrond van de moord of wil de dader de politie op het verkeerde been zetten? De Klerck en zijn assistent Ruben Klaver maken jacht op een moordenaar die een duivels spel lijkt te spelen.

Details

UitgeverLind & Co
Publicatiedatum 24 augustus 2020
ISBN 9789179956202
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 5u 5m 24s
Bestandsgrootte 279 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Recensies uit de pers

"De sfeer in zijn eerste boek heeft veel weg van die in de romans van Baantjer, al is het decor duidelijk anders: Rotterdam in plaats van Amsterdam" (AD Rotterdams Dagblad)

"Alles in deze aangenaam lichtvoetige politieroman ademt de sfeer van Baantjer. Inspecteur Lucien de Klerck lijkt altijd al te hebben bestaan, zo stevig en karaktervol is deze Rotterdamse pendant van De Cock. (...) De personages zijn kleurrijk en de stad komt tot leven. Op naar het volgende deel van deze Rotterdamse Baantjer." (Detective en Thrillergids)

"Dit boek is geschikt voor liefhebbers van detectiveromans, politieseries en natuurlijk Baantjer." (Biblion)


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur

Paul Dieudonné (1960) groeide op in Nederland, maar emigreerde met zijn familie eind jaren zestig naar Canada. Zijn geboorteland is hij echter nooit vergeten. Dankzij de detectiveromans van A.C. Baantjer (1923-2010) bleef hij een band met Nederland houden. Dieudonné is als schrijver daarom sterk beïnvloed door deze beroemde Amsterdamse rechercheur en schrijver.

Toon aanbod