Luistervoorbeeld

Ik wil jou(w) baby!

Auteur Wendy Louise
Spreker Donna Vrijhof
Speelduur 10u 31m 2s
€ 9,95

Beschrijving

Gebaseerd op een levensechte wens.
Een feelgood roman, waarin tranen worden afgewisseld met hilarische lachbuien. Liefde, vriendschap, drama, seks en een kinderwens komen aan bod in deze pageturner. Setting: Mallorca en Amsterdam.

Sara Visser leeft haar droom. Ze runt Hoteldebotel, een Amsterdams hotel dat loopt als een tierelier, heeft de leukste familie op aarde en geniet van avondjes stappen met haar chicas.
Achter haar schaterlach, schuilt echter een groot verdriet. Sara wil niets liever dan een kindje krijgen. Maar die mannen … hou op, schei uit!
Met haar dertigste verjaardag op de loer, voelt ze de tijd dringen. Ze gooit het roer om en vertrekt naar Mallorca. 
Daar probeert ze stiekem zwanger te raken van haar beste vriend. Zal haar grootste wens uitkomen, zonder dat Alejandro het geheim ontrafelt? Of laat de woest aantrekkelijke Flamencogitarist Joaquin Sara's plan mislukken? 
Voel het verdriet op de momenten dat Sara worstelt met leugens en bedrog. Lach met haar mee tijdens de hilarische momenten. Valt Sara voor Alejandro (of toch Joaquin?) en schreeuwt ze van de daken: Ik wil jou, baby! Of blijft ze het masterplan volgen en denkt ze stilletjes: Ik wil jouw baby…

Details

UitgeverLind & Co
Publicatiedatum 15 oktober 2020
ISBN 9789179956295
Taal Nederlands
Speelduur 10u 31m 2s
Bestandsgrootte 866 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Recensies uit de pers

"Ik heb hardop gehuild en gelachen. Een rit in een emotionele achtbaan, met een mooi einde. Wow!" (Veronique's Boekenhoekje)

Over de auteur
Wendy Louise

Wendy Louise werd bekend bij het grote publiek dankzij de bestseller Ik wil jou(w) baby!. Haar smeuïge schrijfstijl bevat veel humor, romantiek en passie. Ideaal voor de vakantie of om bij weg te dromen tijdens gure winterdagen.

Toon aanbod