Luistervoorbeeld

Kerst op Mallorca

Auteur Wendy Louise
Spreker Lotte Horlings
Speelduur 2u 7m 57s
€ 6,95

Beschrijving

Kerst op Mallorca is een spin off van het luisterboek 'Ik wil jou(w) baby. Dezelfde personages, een nieuwe verhaallijn.

Drie hartsvriendinnen, twee sexy mannen, één huis op Mallorca en veel te veel verrassingen (zong jij dit zojuist ook mee op de maat van “Twelve days of Christmas”?). Katta Mistel (jawel, Duits voor maretak) is dol op Kerstmis. En op Sem. Ondanks dat Sem kortgeleden haar hart brak, weet ze zeker dat het de mooiste kerst ooit wordt. Na een succesvol eerste seizoen van het hostel op Mallorca dat ze samen met de zussen Mia en Sara Visser runt, kijkt ze reikhalzend uit naar de kerstvakantie.
Ze stort zich vol overgave op de organisatie van een verrassingskerstfeest voor Sara. Wanneer Sem bovendien per toeval haar leven weer binnenwandelt, kan haar Feliz Navidad helemaal niet meer stuk... Of toch wel?

Een kerstnovelle voor het goede doel
Wendy Louise doneert de royalty’s die zij over deze audionovelle ontvangt aan de Antoni van Leeuwenhoek Foundation. Lees meer over de auteurs persoonlijke motivatie voor deze donatie op Kerstopmallorca.nl

Details

UitgeverLind & Co
Publicatiedatum 15 november 2021
ISBN 9789179958022
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 2u 7m 57s
Bestandsgrootte 117 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Recensies uit de pers

"Kerst op Mallorca is grappig en ontroerend. Door de heerlijke schrijfstijl van Wendy Louise vlieg je door het verhaal” (Gillian King)

“Wat is dit een fijne kerstnovelle. Zo leuk om alle oude bekenden uit ik wil jou(w) baby! weer tegen te komen... Ik was absoluut compleet ontroerd door dit kerstverhaal. Gewoonweg mooi.” (Alex Books & Socks)


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur

Wendy Louise werd bekend bij het grote publiek dankzij de bestseller Ik wil jou(w) baby!. Haar smeuïge schrijfstijl bevat veel humor, romantiek en passie. Ideaal voor de vakantie of om bij weg te dromen tijdens gure winterdagen.

Toon aanbod