Lentezon
Lentezon

Lentezon

Lentezon is het derde deel van de Seizoenenserie; een verhaal boordevol liefde, vriendschap, verraad en romantiek op Mallorca.

Auteur

Wendy Louise

Spreker

Lotte Horlings

Speelduur

7 uur 23 min

€ 9,95

Beschrijving

Al je favoriete Happymoon animadores komen nog een keer samen in BarcoBeach Club op Mallorca. Voor de spannendste en meest sexy zomer van hun leven. De shows zijn groter, de liefdes intenser en de intriges valser.
Na een rustige winter, maakt Rafael de ranch klaar voor de zomer en bereidt Mandy zich voor op een nieuw seizoen vol vakantievierders. Ze verheugt zich op het nieuwe team collega-animadores en vreest tegelijkertijd het weerzien met Johnny.
Marlou reist van Lanzarote naar Mallorca. Ze kan niet wachten om de bühne van BarcoBeach Club te beklimmen. Marlou heeft een extra reden tot vreugde; op Mallorca ziet ze Johnny, de liefde van haar leven, terug.
Mels vingers jeuken. Ze wil haar geliefde Mini Club op het strand schoonmaken. De tafeltjes en stoeltjes tevoorschijn halen, nieuwe spelletjes bedenken en kinderen van over de hele wereld in haar armen sluiten. Haar Franse Friemel, Olivier, wil vooral Mel in zijn armen sluiten en nooit meer laten gaan.
De Lentezon schijnt fel wanneer het nieuwe team BarcoBeach Club bereikt. Overwint de liefde, ondanks dat de onderlinge verhoudingen op scherp worden gezet? En wacht! Is dat Fay die daar om een hoekje schuilt?

Details

Imprint

Lind & Co

Uitgever

Lind & Co

Publicatiedatum

15 februari 2021

ISBN

9789179956585

Taal

Nederlands

Speelduur

7 uur 23 min

Bestandsgrootte

405 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Meer auteur Wendy Louise Bekijk alles

Kerst op Mallorca

Kerst op Mallorca

Wendy Louise

€ 6,95
Man op Mallorca

Man op Mallorca

Wendy Louise

€ 7,95
Wintermaan

Wintermaan

Wendy Louise

€ 9,95
Zomerster

Zomerster

Wendy Louise

€ 9,95

Meer spreker Lotte Horlings Bekijk alles

Het witte huis aan zee

Rebecca Alexander

€ 14,99
€ 14,99
Bedtijdverhalen voor rebelse meisjes
€ 7,99
Felicity de Vis

Felicity de Vis

Abel Studios

€ 7,99