Luistervoorbeeld

Lentezon

Auteur Wendy Louise
Spreker Lotte Horlings
Speelduur 7u 23m 7s
€ 9,95

Beschrijving

Al je favoriete Happymoon animadores komen nog een keer samen in BarcoBeach Club op Mallorca. Voor de spannendste en meest sexy zomer van hun leven. De shows zijn groter, de liefdes intenser en de intriges valser.
Na een rustige winter, maakt Rafael de ranch klaar voor de zomer en bereidt Mandy zich voor op een nieuw seizoen vol vakantievierders. Ze verheugt zich op het nieuwe team collega-animadores en vreest tegelijkertijd het weerzien met Johnny.
Marlou reist van Lanzarote naar Mallorca. Ze kan niet wachten om de bühne van BarcoBeach Club te beklimmen. Marlou heeft een extra reden tot vreugde; op Mallorca ziet ze Johnny, de liefde van haar leven, terug.
Mels vingers jeuken. Ze wil haar geliefde Mini Club op het strand schoonmaken. De tafeltjes en stoeltjes tevoorschijn halen, nieuwe spelletjes bedenken en kinderen van over de hele wereld in haar armen sluiten. Haar Franse Friemel, Olivier, wil vooral Mel in zijn armen sluiten en nooit meer laten gaan.
De Lentezon schijnt fel wanneer het nieuwe team BarcoBeach Club bereikt. Overwint de liefde, ondanks dat de onderlinge verhoudingen op scherp worden gezet? En wacht! Is dat Fay die daar om een hoekje schuilt?

Details

UitgeverLind & Co
Publicatiedatum 15 februari 2021
ISBN 9789179956585
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 7u 23m 7s
Bestandsgrootte 405 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Recensies uit de pers

NBD Biblion: "De humor spat van de pagina’s. Voor liefhebbers van Sophie Kinsella."


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur

Wendy Louise werd bekend bij het grote publiek dankzij de bestseller Ik wil jou(w) baby!. Haar smeuïge schrijfstijl bevat veel humor, romantiek en passie. Ideaal voor de vakantie of om bij weg te dromen tijdens gure winterdagen.

Toon aanbod