Luistervoorbeeld

Champagne en aardbeien

Auteur Elisabeth Mollema
Spreker Maria van Berkel
Speelduur 6u 51m 14s
€ 12,95

Beschrijving

Vier vriendinnen, een moestuin.
Wanneer Lotte van haar rijke, oudere echtgenoot is gescheiden, vindt ze het moeilijk om haar leven weer op de rails te krijgen. Haar trouwe vriendinnen Heleen, Ebe en Sonja verzinnen een manier om haar te helpen. Ze beginnen met z’n vieren een moestuin. Terug naar de basis! Terug naar het aardse! is daarbij de gedachte. Naast Lotte zijn ook de anderen op zoek naar liefde en geluk.
Het lijkt een goed besluit want de tuin blijkt een waar paradijs te zijn. Ze ontmoeten er een stel aardige mensen met wie ze een inspirerende tijd doorbrengen. Er wordt gelachen en gefeest. Enthousiast zijn de vrouwen aan het schoffelen, zaaien en planten.
Als het voortbestaan van het moestuincomplex wordt bedreigd, verzinnen de vriendinnen een actieplan. Zal het hun lukken de tuin te behouden? En vinden ze alle vier waar ze naar op zoek waren?

Details

UitgeverLind & Co
Publicatiedatum 19 januari 2021
ISBN 9789179956424
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 6u 51m 14s
Bestandsgrootte 376 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Elisabeth Mollema

Elisabeth Mollema (1949) schrijft vooral spannende verhalen voor lezers van ongeveer 9 jaar. Ze vindt lezen belangrijk en denkt dat kinderen er meer plezier in krijgen met een fijn avonturenverhaal. Vriendschap speelt in veel van haar verhalen een belangrijke rol.

Toon aanbod