Luistervoorbeeld

Afgeschoven kinderen

SerieKwetsbare kinderen deel 1
Auteur Torey Hayden
Spreker Marijke Beversluis
Speelduur 10u 10m 9s
€ 12,95

Beschrijving

Tomaso van tien is een gewelddadige jongen die getuige was van de moord op zijn vader door zijn stiefmoeder en vervolgens opgesloten zat bij verschillende pleeggezinnen. Claudia is een verlegen twaalfjarig meisje dat zwanger is. Lori, zeven, liep hersenletsel op toen haar ouders haar mishandelden, en ze schaamt zich dat ze niet kan leren lezen. Boothe is een autistische zevenjarige jongen die alleen het weerbericht en fragmenten kan herhalen van wat anderen tegen hem zeggen. Samen vormen de vier kinderen de speciale klas van Torey Hayden. 

Afgeschoven kinderen is het boeiende verhaal van Torey Hayden over haar werk met deze kinderen, die een schijnbaar uitzichtloze toekomst hadden. Het is een liefdevol verhaal over hoe deze kinderen alle verwachtingen overtreffen en bijna een familie vormen. Vertaald uit het Engels door Stanneke Wagenaar.

Details

UitgeverLind & Co
Publicatiedatum 30 augustus 2021
ISBN 9789179956509
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 10u 10m 9s
Bestandsgrootte 558 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur

Bestsellerauteur Torey Hayden (1951) is opvoedkundig psychologe en therapeute. Zij gaf jarenlang les aan kinderen in het speciale onderwijs en is vooral deskundig op het gebied van psychische taalproblemen bij kinderen. Torey Hayden woont en schrijft in Noord-Wales. Hayden schreef een aantal non-fictie boeken over haar ervaringen met de behandeling van onder meer autistische kinderen en kinderen die lijden aan selectief mutisme. Haar boeken zijn inmiddels klassiekers en in vele talen vertaald.

Toon aanbod