Luistervoorbeeld

Zomerster

SerieSeizoenenserie deel 1
Auteur Wendy Louise
Spreker Lotte Horlings
Speelduur 5u 52m 19s
€ 9,95

Beschrijving

Zomerster is het eerste deel van de Seizoenenserie; een verhaal boordevol liefde, vriendschap, verraad en romantiek.

Mandy Blokdijk ziet al haar dromen in duigen vallen. Nadat ze haar toelatingsauditie voor de Academie voor Kleinkunst verknalt, breekt ze met haar jeugdliefde. Ze heeft geen idee wat ze nu met haar leven aan moet, totdat ze hoort over de animadores. Jonge mensen die sport, spel en shows verzorgen in hotels. Mandy vertrekt naar Mallorca voor een zomer vol theater, zon, zee en sexy Spanjaarden.
Tijdens de opleiding valt ze echter als een blok voor haar Duitse collega Johnny. Is hun relatie bestand tegen het hectische leven van een vakantie entertainer? Of is het toch de sensuele Spaanse paardrijdinstructeur Rafael die roet in het eten gooit?
Beleef samen met Mandy de zomer van haar leven gedurende haar tijd als Zomerster.

Bijna alles in dit boek is echt gebeurd en is gebaseerd op Wendy's eigen ervaringen als entertainer op Mallorca. Op haar Instagram @wen.louise deelt ze real life filmpjes en foto's van haar boeken.

Gillian King (feelgood auteur Harper Collins) over de Seizoenenserie: “Wegdromen met een lach op je gezicht. Wat een mooie mix van humor, romantiek en emoties!” 

Details

UitgeverLind & Co
Publicatiedatum 1 februari 2021
ISBN 9789179956561
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 5u 52m 19s
Bestandsgrootte 322 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur

Wendy Louise werd bekend bij het grote publiek dankzij de bestseller Ik wil jou(w) baby!. Haar smeuïge schrijfstijl bevat veel humor, romantiek en passie. Ideaal voor de vakantie of om bij weg te dromen tijdens gure winterdagen.

Toon aanbod