Zomerster
Zomerster

Zomerster

Zomerster is het eerste deel van de Seizoenenserie; een verhaal boordevol liefde, vriendschap, verraad en romantiek op Mallorca.

Serie

Auteur

Wendy Louise

Spreker

Lotte Horlings

Speelduur

5 uur 52 min

€ 9,95

Beschrijving

Zomerster is het eerste deel van de Seizoenenserie; een verhaal boordevol liefde, vriendschap, verraad en romantiek. Mandy Blokdijk ziet al haar dromen in duigen vallen. Nadat ze haar toelatingsauditie voor de Academie voor Kleinkunst verknalt, breekt ze met haar jeugdliefde. Ze heeft geen idee wat ze nu met haar leven aan moet, totdat ze hoort over de animadores. Jonge mensen die sport, spel en shows verzorgen in hotels. Mandy vertrekt naar Mallorca voor een zomer vol theater, zon, zee en sexy Spanjaarden. Tijdens de opleiding valt ze echter als een blok voor haar Duitse collega Johnny. Is hun relatie bestand tegen het hectische leven van een vakantie entertainer? Of is het toch de sensuele Spaanse paardrijdinstructeur Rafael die roet in het eten gooit? Beleef samen met Mandy de zomer van haar leven gedurende haar tijd als Zomerster. Bijna alles in dit boek is echt gebeurd en is gebaseerd op Wendy's eigen ervaringen als entertainer op Mallorca. Op haar Instagram @wen.louise deelt ze real life filmpjes en foto's van haar boeken.

Gillian King (feelgood auteur Harper Collins) over de Seizoenenserie: “Wegdromen met een lach op je gezicht. Wat een mooie mix van humor, romantiek en emoties!” 

Details

Imprint

Lind & Co

Uitgever

Lind & Co

Publicatiedatum

1 februari 2021

ISBN

9789179956561

Taal

Nederlands

Speelduur

5 uur 52 min

Bestandsgrootte

322 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Meer auteur Wendy Louise Bekijk alles

Kerst op Mallorca

Kerst op Mallorca

Wendy Louise

€ 6,95
Man op Mallorca

Man op Mallorca

Wendy Louise

€ 7,95
Lentezon

Lentezon

Wendy Louise

€ 9,95
Wintermaan

Wintermaan

Wendy Louise

€ 9,95

Meer spreker Lotte Horlings Bekijk alles

Het witte huis aan zee

Rebecca Alexander

€ 14,99
€ 14,99
Bedtijdverhalen voor rebelse meisjes
€ 7,99
Felicity de Vis

Felicity de Vis

Abel Studios

€ 7,99