Luistervoorbeeld

Wintermaan

SerieSeizoenenserie deel 2
Auteur Wendy Louise
Spreker Lotte Horlings
Speelduur 7u 22m 52s
€ 9,95

Beschrijving

De Happymoon animadores zijn terug! Dit keer volg je hun belevenissen op het Canarische eiland, Lanzarote.
Marlou Hennes vertrekt naar het Canarische eiland, Lanzarote. Samen met haar teamgenoten, Moises en Tess, werkt zij hier een winter lang als animadora. In Club Carmena leert Marlou Dani kennen. Ze valt halsoverkop voor de lekkere Lanzaroteño. Houdt hun liefde stand of vormt zijn werk als dj een probleem?
De drie vrienden besluiten mee te dingen naar de titel "Beste entertainmentteam van Lanzarote". Het gekonkel rondom de wedstrijd zorgt echter voor onrust binnen de vriendschap.
In het licht van de Wintermaan ziet alles er weer rooskleurig uit. Zelfs bad boy Johnny heeft z'n leven gebeterd.
Maar hoe oprecht is Johnny? En wint Club Carmena de felbegeerde titel? Een ding is zeker: na deze winter zal Marlou nooit meer dezelfde zijn.

Een aantal gebeurtenissen in dit boek zijn gebaseerd op Wendy's eigen ervaringen als entertainer op Lanzarote. Op haar Instagram @wen.louise en haar website (www.seizoenenserie.nl) deelt ze real life filmpjes en foto's van haar boeken.

Details

UitgeverLind & Co
Publicatiedatum 11 februari 2021
ISBN 9789179956578
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 7u 22m 52s
Bestandsgrootte 405 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Recensies uit de pers

"Wendy Louise is onze Nederlandse Sophie Kinsella. Ze heeft een fijne, leuke manier van schrijven waar de nodige portie humor is ingestoken. Ook voor de liefhebbers van Jill Mansell een absolute must read."


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur

Wendy Louise werd bekend bij het grote publiek dankzij de bestseller Ik wil jou(w) baby!. Haar smeuïge schrijfstijl bevat veel humor, romantiek en passie. Ideaal voor de vakantie of om bij weg te dromen tijdens gure winterdagen.

Toon aanbod