Luistervoorbeeld

Azerty (2)

SerieNiemand komt je redden deel 2
Auteur Sandra J. Paul
Spreker Frank Rigter
Speelduur 3u 53m 27s
€ 4,95

Beschrijving

Dit is het tweede deel van de spannende minireeks Azerty. Meer dan twintig jaar na zijn ontvoering als kind, worstelt Marijn nog steeds met zijn dagelijkse leven. Zijn hele bestaan wordt gedomineerd door het gebeuren, en zijn relatie met Kris is quasi onbestaande, zeker na de dood van hun ouders. Het enige lichtpunt is zijn relatie met Louise. Maar dan krijgen de broers bericht dat een oudoom die ze nog nooit hebben gezien, is overleden en hen zijn kasteel en bedrijf heeft nagelaten. De enige voorwaarde is: ze moeten er samen hun intrek nemen. De drie gaan op het aanbod in, maar al snel loopt het helemaal mis.

Details

UitgeverLind & Co
Publicatiedatum 21 april 2021
ISBN 9789179956738
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 3u 53m 27s
Bestandsgrootte 320 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Recensies uit de pers

"Een mysterieuze thriller die je aan je stoel gekluisterd houdt" - Hebban


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur

Sandra J. Paul is een veelzijdig auteur die in verschillende genres schrijft. Haar boeken werden meteen in Vlaanderen en Nederland uitgebracht en massaal gelezen.

Zij was in 2015 laureate van de allereerste Aspe Award, laureate van de gerenommeerde Bath-Award voor Flash Fiction en werd in 2018 genomineerd voor de Cultuurprijs van Sint-Amands.

Sandra debuteerde in 2015 met de paranormale Young Adult Eilanden-reeks (2015-2016), gevolgd door de thrillers Azerty (2016) en Moordspel (2017). In 2018 verscheen het ontroerende Loopgravenhel(d) naar aanleiding van de vieringen rond het einde van de Eerste Wereldoorlog. In 2019 bracht zij haar eerste, succesvolle jeugdthriller De Duistere School uit, geschreven met haar zoon. In september 2019 kwam Kwijt uit. Dit boek viel meermaals in de prijzen.

Sandra schrijft ook Engelstalige fictie onder het pseudoniem Joanne Carlton. Haar debuut Heart-Beat (2017) werd geselecteerd voor de prestigieuze London Book Fair. In 2018 verscheen de Nederlandstalige versie Hart-Slag, dat verkozen werd als Young Adult van het jaar in de boekengroep Thrillers and More. Hart-Slag stond ook negen week op één in de Hebban-Young Adult-ranking.

Haar boek Kill Me Again (2018) werd geselecteerd voor de London Author Book Club Anthology. In 2019 verscheen haar derde boek Dust, dat werd vertaald als Stof. In 2020 verscheen haar novelle Hell City.

Toon aanbod