Luistervoorbeeld

Schaduwdanser

Auteur Tineke van den Eynde
Spreker Lente de Vil
Speelduur 10u 20m 46s
€ 12,95

Beschrijving

Tineke groeit op als dochter van een berucht diamanthandelaar. De dreiging van represailles uit het misdaadmilieu zorgen voor een angstklimaat in huis. Binnen het uiteenvallende gezin gaat ze gebukt onder de psychische terreur van haar oudere zus. Pas als ze gaat studeren lijkt ze haar zelfvertrouwen te kunnen herwinnen.

Haar werk als showbizzjournaliste voor een Vlaams glamourblad confronteert haar met een nieuw soort terreur. Ze verzet zich tegen de amorele praktijken, maar druk, manipulaties, het verlies van haar geloofwaardigheid en seksuele intimidatie duwen haar naar een afgrond die ze van vroeger kent.

Tineke van den Eynde (1985), licentiate in de communicatiewetenschappen, werkte vijf jaar als journaliste voor een Vlaamse glamourblad. Sindsdien wijdt ze zich aan het schrijven van proza. In deze roman legt ze het drama van een verwaarloosde ziel bloot en pleit ze voor meer beroepsethiek bij de sensatiepers.

Dit boek is een roman waarin feiten en fictie zijn vermengd en door de auteur naar eigen hand zijn gezet. Vlaams gesproken.

Details

UitgeverLind & Co
Publicatiedatum 19 april 2021
ISBN 9789179956851
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 10u 20m 46s
Bestandsgrootte 852 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.