Schaduwdanser

Schaduwdanser

Tineke gaat gebukt onder de psychische terreur van haar oudere zus. Haar werk als showbizzjournaliste voor een glamourblad confronteert haar met een nieuw soort terreur.

Auteur

Tineke van den Eynde

Spreker

Lente de Vil

Speelduur

10 uur 20 min

€ 12,95

Beschrijving

Tineke groeit op als dochter van een berucht diamanthandelaar. De dreiging van represailles uit het misdaadmilieu zorgen voor een angstklimaat in huis. Binnen het uiteenvallende gezin gaat ze gebukt onder de psychische terreur van haar oudere zus. Pas als ze gaat studeren lijkt ze haar zelfvertrouwen te kunnen herwinnen.

Haar werk als showbizzjournaliste voor een Vlaams glamourblad confronteert haar met een nieuw soort terreur. Ze verzet zich tegen de amorele praktijken, maar druk, manipulaties, het verlies van haar geloofwaardigheid en seksuele intimidatie duwen haar naar een afgrond die ze van vroeger kent.

Tineke van den Eynde (1985), licentiate in de communicatiewetenschappen, werkte vijf jaar als journaliste voor een Vlaamse glamourblad. Sindsdien wijdt ze zich aan het schrijven van proza. In deze roman legt ze het drama van een verwaarloosde ziel bloot en pleit ze voor meer beroepsethiek bij de sensatiepers.

Dit boek is een roman waarin feiten en fictie zijn vermengd en door de auteur naar eigen hand zijn gezet. Vlaams gesproken.

Details

Imprint

Lind & Co

Uitgever

Lind & Co

Publicatiedatum

19 april 2021

ISBN

9789179956851

Taal

Nederlands

Speelduur

10 uur 20 min

Bestandsgrootte

852 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Meer spreker Lente de Vil Bekijk alles

Vlaams De zweetvoetpralines van professor Otomoto
€ 12,95
Vlaams Het testament van bompie Bompus
€ 12,95
Vlaams De geest van het nevelbos
€ 12,95
Vlaams Frituur Sunshine

Frituur Sunshine

Marc de Bel

€ 12,95