Luistervoorbeeld

Rechercheur De Klerck en het lijk in transito

SerieDe Klerck deel 4
Auteur P. Dieudonné
Spreker Bart Oomen
Speelduur 4u 52m 41s
€ 9,95

Beschrijving

Op het Rotterdamse hoofdbureau van politie doet ondernemer Alexander van Oldenborgh aangifte van bedreigingen door een oud-werknemer. Het verwondert De Klerck dat die bedreigingen zouden voortkomen uit een ontslag van dertig jaar geleden. Hij vermoedt dat er iets anders speelt, maar kan zijn vinger er niet achter krijgen. Dan krijgen hij en Klaver een melding binnen. Bij een schietpartij op de straat voor een seksclub is een dode gevallen: een werknemer van Alexander van Oldenborgh! De moord blijkt het begin van een uiterst lastige zaak die De Klerck vertwijfeld doet afvragen of hij haar ooit zal oplossen. Rechercheur De Klerck en het lijk in transito is het vierde deel in een detectiveserie over Lucien de Klerck en zijn assistent Ruben Klaver van de Rotterdamse recherche.

Details

UitgeverLind & Co
Publicatiedatum 23 augustus 2021
ISBN 9789179957063
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 4u 52m 41s
Bestandsgrootte 268 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Recensies uit de pers

'Meeslepend en vol spanning. Als je de tijd hebt, lees je het in één ruk uit.' (AD Rotterdams Dagblad)

'De sympathieke Lucien de Klerck en jeugdige assistent Ruben Klaver zijn een waardig Rotterdams equivalent van het Amsterdamse voorbeeld. (...) Nog een paar deeltjes en de tv-serie kan niet uitblijven.' (Detective & Thrillergids 2020)


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur

Paul Dieudonné (1960) groeide op in Nederland, maar emigreerde met zijn familie eind jaren zestig naar Canada. Zijn geboorteland is hij echter nooit vergeten. Dankzij de detectiveromans van A.C. Baantjer (1923-2010) bleef hij een band met Nederland houden. Dieudonné is als schrijver daarom sterk beïnvloed door deze beroemde Amsterdamse rechercheur en schrijver.

Toon aanbod