Luistervoorbeeld

Rotterdam Hooligan

Het ware verhaal van de harde kern
Auteur Yoeri Kievits
Spreker Roel Fooij
Speelduur 7u 22m 5s
€ 12,95

Beschrijving

Leven met en sterven voor Feyenoord: de niet aflatende strijd tegen rivaliserende groepen van andere voetbalclubs, de haat van de Feyenoorders tegen '020' en vice versa. De bizarre hang naar extreme situaties. De buitenlandse trips en de onderlinge samenwerkingsverbanden. De minachting voor het wettelijk gezag van politie en justitie. 

In 'Rotterdam Hooligan' beschrijft Yoeri Kievits, een van de bekendste frontmannen van FIIIR, de derde generatie Feyenoord-hooligans, hoe de 'hoolies' leven, denken, voelen - en vooral: wat ze allemaal doen. 'Rotterdam Hooligan' geeft de luisteraar inzicht in de zeer gesloten subcultuur van de meest gevreesde harde kern voetbalsupporters van ons land. Het is voor het eerst dat een ervaren hooligan hierover vertelt. De centrale vraag in Rotterdam Hooligan is: 'what makes him tick?' Wat drijft Yoeri Kievits, om het extreem risicovolle leven van een hooligan te leiden? 

Details

UitgeverLind & Co
Publicatiedatum 11 oktober 2021
ISBN 9789179957889
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 7u 22m 5s
Bestandsgrootte 607 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur

Yoeri Kivits (1983) heeft een gezin en is een hardwerkend ondernemer - en toch was hij vele jaren een van de bekendste frontmannen van FIIIR, de derde generatie hooligans van Feyenoord.

Toon aanbod