Luistervoorbeeld

Verdwaalde ziel

Een Rani Diaz thriller
SerieRani Diaz deel 17
Auteur Sterre Carron
Spreker Christel Schimmel
Speelduur 11u 25m 30s
€ 9,95

Beschrijving

Verdwaalde ziel is het zeventiende deel in de reeks over hoofdinspecteur Rani Diaz.
Twee jaar na de dood van haar zoon kampt Krista Pauwels met psychoses. Ze hoort en ziet hem overal en beseft dat ze snel moet handelen om haar zoon en zichzelf in veiligheid te brengen. Het gevolg daarvan is dat de familie niet wil dat ze alleen thuis is. Op een ochtend maakt de werkster melding van een gruwelijke ontdekking ten huize Pauwels. De zaak wordt toevertrouwd aan hoofdinspecteur Rani Diaz. 

Als even later de bekende en geliefde huisarts Loes Luzac spoorloos verdwijnt, neemt de druk op Rani toe. Haar team wordt door elkaar geschud door de komst van een nieuwe collega. Hij krijgt niet de kans om zich goed in te werken, want de bloedstollende gebeurtenissen vragen om een snelle oplossing. Intimiderende boodschappen vanuit een onbekende hoek vergroten de stress. 

De speurders willen zo snel mogelijk een eind maken aan de nachtmerrie waarin ze zijn beland, maar worden voortdurend geconfronteerd met nieuwe delicten. 

Verdwaalde ziel is een nieuw, meesterlijk spannend boek in de serie over hoofdinspecteur Rani Diaz, van een van onze meest gelezen leading ladies of crime.

Details

UitgeverLind & Co
Publicatiedatum 26 oktober 2021
ISBN 9789179957940
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 11u 25m 30s
Bestandsgrootte 627 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur

Sterre Carron (1957) is woonachtig in België waar zij tropische geneeskunde aan het Instituut voor Tropische Geneeskunde te Antwerpen studeerde. Zij werkte gedurende enkele jaren in Rwanda en Zaïre voor Artsen zonder Grenzen. De auteur heeft belangstelling voor forensische geneeskunde en is gespecialiseerd in oosterse spiritualiteit.

Toon aanbod