Luistervoorbeeld

Ik was pas dertien

Tien jaar gevangen in een sekte
Auteur Hugo Stamm, Lea Saskia Laasner
Spreker Marlayne Sahupala
Speelduur 9u 6m 39s
€ 12,95

Beschrijving

Dit is het dramatische, waargebeurde levensverhaal van een jonge vrouw die opgroeit in een hel van seksueel misbruik, afhankelijkheid en psychische terreur van een sekte. 

Lea Saskia Laasner heeft een gelukkige jeugd, tot haar ouders op een dag hun huis verkopen en het geld, bijna een miljoen euro, overmaken op de bankrekening van de sekte van goeroe Benno, die vanaf dat moment hun familie in zijn macht heeft. 
De goeroe blijkt seks te zien als dé manier om de persoonlijkheid te ontwikkelen. Al snel laat hij zijn oog op de dertienjarige Lea vallen... 
Jarenlang leven Lea en haar familie in de sekte, eerst in Oostenrijk en Portugal, later in het Midden-Amerikaanse Belize, waar de sekte een ranch met vee aankoopt. Lea is inmiddels de persoonlijke seksslavin van de goeroe geworden. Protesteren heeft geen zin, want wie dat durft wordt door de hele groep afgestraft. 
Op haar 21ste maakt Lea uiteindelijk de moedige keuze om haar familie achter zich te laten en de sprong naar de vrijheid te wagen. Dit is haar relaas.

Oorspronkelijke titel: Allein gegen die Seelenfänger, vertaald door Bonella van Beusekom.

Details

UitgeverLind & Co
Publicatiedatum 24 januari 2022
ISBN 9789179957995
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 9u 6m 39s
Bestandsgrootte 750 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur

Hugo Stamm (1949) is een Zwitserse journalist.

Toon aanbod